dobroge.tv

Live

Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța, activități organizate cu ocazia Zilei Europei 2021

08 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

La Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Candidat Școală-ambasador a Parlamentului European, au continuat activitățile organizate cu ocazia Zilei Europei 2021.

Astfel, s-a organizat o întâlnire online cu partenerii de la IES Felipe Solis, Villechenous din Spania. Tinerii avut ocazia de a face schimb de experiențe și a interacționa cu persoane din medii culturale diferite. În cadrul întâlnirii, au participat la jocuri cu întrebări prin intermediul platformelor Kahoot și Quizizz. S-au descurcat excelent, iar acest lucru a demonstrat încă o dată dorința acestora de a dobândi noi cunoștințe.

De asemenea, le-a fost arătată o prezentare powerpoint cu ajutorul căreia au avut ocazia de a rememora anumite momente importante ale construcției Uniunii Europene. La finalul evenimentului, tinerii auînțeles că diversitatea lingvistică îi unește și, mai mult decât atât, au descoperit importanța implicării lor în procesul decizional și importanța solidarității.

La finalul evenimentului, aceștia s-au declarat încântați de întâlnirea pe care au avut-o și de cunoștințele pe care le-au dobândit și așteaptă cu nerăbdare să reia această experiență.

Profesori pentru o zi

Joi, 6 mai, ambasadoarele junior Yasmin Asan și Laura Barbu de la Candidat Școala – ambasador a Parlamentului European Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța au continuat activitățile de sărbătorire a Zilei Europei, fiind profesori pentru o zi.

Acestea au realizat activități de informare a elevilor de la clasele a IV-a cu privire la Uniunea Europeană, statele membre, valorile fundamentale și simboluri.

Lecțiile s-au desfășurat în sala de curs, iar elevii au descoperit simbolurile naționale ale statelor membre, simbolurile Uniunii, modalitățile în care Uniunea oferă o viața mai bună, membrilor săi, prin joc.

La final, elevii au fost provocați să realizeze felicitări adresate Europei și europenilor.


Sursă foto: Facebook Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233