dobroge.tv

Live

Distracție în larg: turiștii, dar și constănțenii sunt așteptați pe puntea yacht-ului pentru a avea parte de experiențe de vis și multe surprize

11 mai 2021
Publicitate

Muzică, vibe-uri pozitive și apusuri de vis. De asta au parte cei care aleg să-și petreacă o zi de weekend pe un yacht de lux. Pe litoral au început deja petrecerile care marchează deschiderea sezonului estival. Sute de turiști și constănțeni au urcat până acum la bordul ambarcațiunii și s-au lăsat purtați în largul mării, timp de cinci ore, într-o experiență unică.

Aşa se distrează pasagerii în fiecare weekend. O nouă modă s-a lansat în materie de distracție pe litoral: petrecerile pe catamaran. În timp ce muzica răsună, luxoasa ambarcațiune îi plimbă pe petrecăreți spre nordul stațiunii Mamaia, dar și în zona cazinoului din Constanța.

Ideea a venit în urmă cu aproximativ trei ani și a pornit dintr-o dorință corectă pentru România și litoralul românesc, astfel încât și țara noastră să intre în rândul țărilor de top care au un yacht catamaran”, a declarat Adrian Sasu, manager yacht.

Iar impactul a fost pe măsură. Interesul turiștilor, cât și cel al constănțenilor a fost mare weekend-urile trecute.

Este super, au făcut o treabă excelentă c-au făcut așa ceva! Până acum nu aveam așa ceva la mare, dar au făcut o treabă excelentă”, spune un pasager.

Faptul că este ceva noi și este pe mare, este altceva”, spune o pasageră.

Weekend-ul care urmează va fi din nou unul de neuitat, promit organizatorii.

Surprize pregătite în mod special pentru constănțeni pe care îi așteptăm să vină pe yacht-ul nostru Vom avea un alt weekend de vis. Îl avem ca invitat pe DJ AlexUnder Base și câteva momente speciale pe care nu vreau să le divulg”, a mai declarat Adrian Sasu, manager yacht.

Yacht-ul care poate găzdui aproximativ 1000 de persoane este organizat pe trei punți. Prima este o mixtură între elegant și retro, conform reprezentaților navei. Aici, se pot organiza și evenimente private. Cea mai populară în rândul tinerilor rămâne, însă, a doua punte.

Este puntea cea mai solicitată de către tineri, fiind o mixtură de tehnologie și sunet impecabil. Se poate plasa în zona cluburilor la cel mai înalt nivel”, a mai declarat Adrian Sasu, manager yacht.

Sub cerul liber, în schimb, pe cea de-a treia punte, este locul unde te simți în libertate și unde muzica răsună în bătaia vântului.

Pe puntea superioară, cei care aleg să viziteze yacht-ul au parte, pe lângă soare și adierea vântului, de cele mai tari experiențe.

Pentru această ieșire în largul mării tinerii plătesc 200 de lei de persoană. La bordul navei, pasagerii au de ales între patru feluri de mâncare delicioasă și o gamă largă de băuturi. Însă priveliștea pe care ți-o oferă marea la apus este cea care completează experiența.

Nu doar petrecăreții sunt așteptați la bordul yacht-ului. Pentru familiile cu copii, administratorii au pus la dispoziție un program special. Aceștia se pot bucura de experiența pe mare sâmbăta, de la 10 la 14. Petrecerile pe yacht continuă pe tot parcursul sezonului estival. Pentru un loc la bordul clubului plutitor, se poate face rezervare online sau telefonic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233