dobroge.tv

Live

Hotelierii au pregătit oferte pentru minivacanța de Rusalii pe litoral, pentru toate buzunarele

14 mai 2021
Publicitate

După minivacanța de Paște, urmează o alta. De Rusalii, românii se vor bucura de aproape patru zile libere. Așa că hotelierii au pregătit și ei pachete pentru turiștii care vor dori să vină la mare. Ofertele sunt pentru toate gusturile și buzunarele. Agenții de turism spun că oamenii au început deja să rezerve camerele la unitățile de cazare dorite.

Vor fi patru zile de distracție la malul mării în minivacanța de Rusalii. Chiar dacă mai este o lună, telefoanele agențiilor de turism au început deja să sune. Turiștii care vor să-și petreacă concediul la mare au rezervat din timp o cameră la hotel.

Au început să vină rezervări pentru această perioadă. S-au făcut mai multe și în perioada trecută, având în vedere că au putut să beneficieze și de reduceri early booking pentru perioada aceasta”, a declarat Ștefan Necula, manager agenție de turism.

Și pentru că vor să atragă cât mai mulți turiști pe litoral, hotelierii au pregătit oferte care mai de care mai atractive.

Am avut un număr mai mare de rezervări. Îi impulsionăm pe turiștii noștri și cu o ofertă atractivă pentru această perioadă. Pentru un sejur de cinci nopți plătesc doar trei”, a declarat Iulian Tenie, reprezentant hotel de trei stele.

Nici prețurile nu sunt foarte piperate. Patronii unităților de cazare au pregătit pachete cu diverse servicii incluse. În unele hoteluri, gradul de ocupare este deja de aproape 50%.

Prețurile sunt foarte bune, foarte atractive pentru acea perioadă. Pornesc de la 135 de lei pentru camera dublă, pentru un sejur de trei nopți”, a mai declarat Ștefan Necula, manager agenție de turism.

Îi așteptăm cu pachete cu prețuri pornind de la 1.500 de lei. Includ trei nopți de cazare, patru zile, cu mic dejun, două prânzuri, o cină. Iar la check in îi așteptăm cu coș de fructe și o sticlă de vin”, a declarat Elena Drăghici, reprezentant hotel de patru stele.

În sudul litoralului, tarifele sunt și mai bune. Aici, turiștii vor găsi camere ceva mai ieftine decât în stațiunea Mamaia.

La trei stele în stațiunea Eforie Nord, prețurile pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de trei nopți. La patru stele, prețurile pornesc de la 747 de lei pentru trei nopți, cu mic dejun”, a mai declarat Ștefan Necula, manager agenție de turism.

Chiar dacă spațiile de cazare sunt pregătite, autoritățile încă lucrează la amenajarea plajelor.

Din păcate, plajele din stațiunea Mamaia nu vor fi amenajate pentru minivacanța de Rusalii. Asta nu îi împiedică însă pe turiști să vină pe litoral.

Hotelierii speră ca de Rusalii la mare să ajungă cel puțin la fel de mulți turiști ca în minivacanța de 1 Mai. Aproximativ 35.000 de oameni au fost prezenți în stațiunile de pe litoral de Paște.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233