dobroge.tv

Live

Asociația Patronală RESTO Constanța, dublu eveniment al industriei HoReCa, organizat pe un yacht

Asociația Patronală RESTO Constanța, dublu eveniment al industriei HoReCa, organizat pe un yacht
17 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Asociatia Patronală RESTO Constanța anunță un dublu eveniment al industriei HoReCa, ce va avea loc pe data de 31 mai 2021. „Marea redeschidere HoReCa – LITORAL 2021” și „Cupa Marea Neagră în Arta Culinară” sunt cele două evenimente care vor avea loc pe Alezzy Yacht.

RESTO Constanța organizează un prim mare eveniment dedicat industriei HoReCa de pe litoral, pentru reunirea tuturor forțelor, ca un semnal puternic de revenire a turismului din România și ca mesaj către milioane de români, care vor ajunge pe litoralul românesc în acest an.

Operatorii privați de restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente, beach baruri, cluburi, plaje, hoteluri, agenții de turism și organizatori de evenimente, se vor reuni într-un eveniment în care vom putea interacționa cu autoritățile publice locale și guvernamentale, precum și cu furnizori, distribuitori, massmedia, parteneri și institutii. Vor fi prezenti și presedinții tuturor asociatiilor tip HoReCa din țară, care ne sunt parteneri în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România.

De asemenea, în parteneriat cu Top Hospitality România, alături de CELLI România și Asociația Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism derulam și primul eveniment denumit “Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021”, concurs culinar în care se vor întrece mai multe echipe de restaurante și maeștri bucătari de pe litoral”, transmite Corina Martin, președinte de onoare RESTO.


Sursă foto: Marine Traffic

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233