dobroge.tv

Live

La Casa Județeană de Pensii din Constanța nu este zi fără cozi: zeci de constănțeni au așteptat în fața instituției

17 mai 2021
Publicitate

Aglomerația pare să fie la ordinea zilei la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Pentru că sunt nevoiți să își rezolve diferite probleme, oamenii fac coadă de la primele ore în fața instituției. Iar nervii și stresul nu au cum să lipsească. Mulți constănțeni au uitat azi dimineață de răbdare. Reprezentanții instituției îi informează periodic pe pensionari că pot apela la poștă, curier sau e-mail atunci când au probleme de rezolvat.

Tradiționala coadă la ghișee este un obicei de care oamenii nu au scăpat în pandemie. Luni, la primele ore ale zilei, zeci de constănțeni, unii veniți din diferite zone ale județului, așteptau să intre la Casa de Pensii. Cei mai mulți dintre oameni s-au plâns că autoritățile publice nu s-ar fi organizat așa cum trebuie.

Am venit aici pentru a cincea oară. Acum sunt de o oră. Nu este organizare. Nu se știe care e unu, care e doi, care e trei. Sunt oameni bolnavi, bătrâni, veniți de departe”, spune o constănțeancă.

Nu ai unde să te informezi. Ajungi la rând, te întorci înapoi că nu ai o hârtie. Vrei să mai intri, nu te lasă”, spune o altă constănțeancă.

Au fost constănțeni care au așteptat mai bine de o oră, la rând, în fața clădirii.

Reporter: Merge greu?

Constănțeancă: Foarte greu.

Iar odată ce au intrat în sediu, au urmat alte cozi, întrebări și nemulțumiri.

A trebuit să iau acum un formulat tip, să merg peste drum, la un xerox”, spune un constănțean.

Reprezentanții Casei Județene de Pensii din Constanța spun că, de obicei, zilele de luni sunt mai aglomerate. Cozi s-ar forma și pentru că în clădire funcționează, în total, trei instituții.

Publicul se împarte pentru fiecare dintre aceste trei instituții”, a declarat Kristina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Conducerea Casei de Pensii din Constanța informează că cetățenii au la dispoziție și alte opțiuni, în loc să meargă la sediul instituției.

Orice solicitare adresată Casei Județene de Pensii poate fi transmisă prin poștă, curier sau e-mail”, a mai declarat Kristina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Cei care preferă, totuși, să meargă personal să își rezolve problemele sunt rugați să respecte regulile impuse de pandemie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233