dobroge.tv

Live

Odată cu relaxarea restricțiilor a început și distracția pe litoral: turiștii dar și constănțenii au petrecut în weekend așa cum o făceau înainte de pandemie

17 mai 2021
Publicitate

Primul weekend cu restricții relaxate pe litoral. Motiv pentru care turiștii au luat cu asalt stațiunile de la mare. În Vama Veche s-a dat drumul la distracție pe nisip, așa că tinerii au profitat din plin. Și în Mamaia, oamenii s-au bucurat de aerul curat. Unii s-au plimbat pe plajă, iar cei mai curajoși au încercat și apa mării.

N-au fost mai mult de 19 grade pe litoral. Pentru plajă a fost un pic cam frig însă cei care au ajuns în Vama Veche au ignorat răcoarea şi s-au distrat cum au ştiut mai bine. A fost primul weekend cu restricții relaxate.

A fost un weekend neașteptat. Ne-am trezit toți de dimineață și am zis: Mergem? Hai să mergem”, spune un turist.

Este vremea foarte frumoasă la mare și profităm de ocazia restricțiilor care s-au anulat”, spune o turistă.

Ne distrăm foarte bine și aceste restricții ne-au luat prin surprindere, lăsându-ne atât de liberi. Nu ne așteptam. Mai frumos decât de așteptam să fie”, spune un turist.

Ne simțim și noi mai liberi, cât de cât. Spre normalitate. Așteptăm să dea drumul și la cluburi, să profităm și noi puțin de distracție în adevăratul sens al cuvântului”, spune un alt turist.

Acum începe adevărata distracție, odată cu restricțiile scoase”, spune o turistă.

Apa mării a avut 15 grade însă cine a vrut să facă o baie nu a ținut cont de asta. În toate staţiunile au fost amatori de bălăceala, iar copiii au dat tonul.

Stațiunea Mamaia nu a fost atâta de populată ca plaja din Vama Veche, însă şi aici turiştii s-au bucurat de aerul curat. Cei mai curajoși au încercat și apa.

Nu știu dacă sunt chiar turiști, dar cu siguranță constănțenii au ieșit la plimbare în număr cât mai mare. Fiind vremea atât de frumoasă, se simte un iz de vară”, a declarat Răzvan Chițan, operator plajă.

Reporter: Ai intrat în apă?

Tânără: Am intrat puțin.

Reporter: Cum e?

Tânără: Foarte rece. E cald afară. Începe sezonul.

Turist: E foarte frumos, ne simțim bine.

Reporter: Ai intrat în apă?

Turist: Da, e un pic rece, dar e bună. Am preferat doar să ne plimbăm.

E puțin răcoare de la briza mării, dar e bine”, spune o tânără.

Meteorologii spun că și săptămâna această temperaturile vor fi ridicate și va fi mai cald, iar preţurile momentului sunt foarte mici la mare. Tarifele la cazare pornesc de la 99 de lei pe noapte și cresc în funcție de serviciile dorite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233