dobroge.tv

Live

City break urile sunt din nou la mare căutare de constănțenii dornici de vacanță: aceștia pot ajunge în Roma în doar două ore

18 mai 2021
Publicitate

Constănțenii care doresc să ajungă în capitala Italiei, nu vor mai fi nevoiți să meargă până la București pentru a lua avionul. Constanța-Roma este noua rută care va fi operată din luna iulie, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. În numai două ore și jumătate doritorii ajung la destinația de mult visată. Acesta este un motiv în plus pentru care oamenii aleg din nou varianta de tip city break din ofertele agențiilor de turism.

Cine nu-și dorește? Normal”, spune o constănțeancă.

N-am fost demult într-o vacanță, dar vrem să mergem. De acum vrem să mergem în Cipru, Maldive, să vedem”, spune o constănțeancă.

O spun constănțenii cu dor de vacanță. Concediile în străinătate au rămas doar o amintire pentru mulți dintre noi din cauza pandemiei, însă lucrurile par să prindă din nou contur. Relaxarea restricțiilor îi determină pe constănțeni să viseze din nou spre tărâmuri străine.

Reporter: Unde ați fost ultima oară într-o vacanță în afară?

Constănțean: În Grecia.

Reporter: Și cum a fost.

Constănțean: Foarte frumos. Este o țară care primește foarte bine familiile, ca să zic așa.

Vara aceasta city break-urile sunt din nou la mare căutare.

În acest moment, cererile sunt undeva la una-două pe zi, dar cu siguranță vor crește în perioada următoare și asta pentru că prețurile sunt foarte avantajoase”, a declarat Cristian Bărhălescu, director agenție de turism.

City break-urile la Roma, Istanbul și Londra, atunci când avem zborul direct sunt o tentație pentru constănțeni și nu numai. Pentru tulceni, pentru dobrogeni în general”, a declarat Corina Martin, director agenție de turism.

Mai mult decât atât, au fost reintroduse zborurile din Constanța spre destinații turistice străine. Spre exemplu, Roma se va afla la o distanță de 2 ore și 20 de minute de orașul de la malul Mării Negre.

Zborurile pe ruta Constanța-Roma și retur se vor desfășura cu două frecvențe pe săptămână în zilele de luni și vineri.

Este un mare plus faptul că se reiau cursele către Roma. De la 1 iulie vor fi cu siguranță un impuls pentru constănțeni să călătorească și, de ce nu, și pentru italieni să viziteze România. În funcție de bugete este undeva în jur de 150-200 de euro de persoană pentru că biletele sunt foarte ieftine, cazările sunt accesibile ca preț. Marea Britanie este puțin mai scumpă”, a mai a declarat Cristian Bărhălescu, director agenție de turism.

De pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu zboară în prezent curse regulate comerciale spre destinațiile externe Londra și Istanbul, care, însă, au suferit modificări din cauza condițiilor de călătorie generate de pandemia de COVID-19, iar din luna iunie vor fi reluate și cursele interne spre Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233