dobroge.tv

Live

Campanie de sterilizare gratuită, în Năvodari: 250 de animale sunt pe lista de așteptare

26 mai 2021
Publicitate

Câinii fără stăpân din orașul Năvodari vor fi sterilizați. Este a doua campanie de acest gen în ultimele două luni. 250 de animale sunt în acest moment pe lista de așteptare. Sterilizarea este gratuită și va avea loc până pe 4 iunie.

Nu doar municipiul Constanța se confruntă cu problema câinilor fără stăpân. În majoritatea orașelor, există patrupede care umblă nestingherite pe străzi. După ce au desfășurat o amplă campanie de sterilizare la malul mării, echipa de la Animal Society a ajuns și la Năvodari.

Încercăm să rezolvăm atât cauza, cât și efectul. Cauza o reprezintă câinii cu proprietari, care se înmulțesc necontrolat, iar puii ulterior ajung pe domeniul public al orașului, devenind câini comunitari”, a declarat Costel Dumitrașcu, viceprimarul orașului Năvodari.

Este a doua campanie de sterilizare a animalelor care are loc în Năvodari în ultimele două luni. Aceasta este gratuită și se va desfășura până pe 4 iunie.

Noi sperăm ca în aceste două săptămâni de campanie să sterilizăm cât mai multe animale”, a declarat Cristina Ștefania Bîjnea, medic veterinar.

250 de câini fără stăpân urmează să fie sterilizați în această perioadă. Este vorba de patrupedele care au fost trecute pe lista de așteptare în prima campanie. Operațiile se fac la sediul Biobazei din Năvodari. Cei interesați pot face programare la numărul de telefon 0754.208.630.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233