dobroge.tv

Live

Cazări premium pentru turiștii pretențioși: resorturile de lux și hotelurile de patru stele, în topul preferințelor

31 mai 2021
Publicitate

Jacuzzi, saună și o gamă largă de servicii culinare. Așa se răsfață cei mai pretențioși turiști care aleg litoralul românesc ca destinație de vacanță. Resorturile de lux sunt alături de hotelurile de patru stele în topul preferințelor celor care ajung în concediu la mare. Și prețurile sunt pe măsură, însă pentru confort și o priveliște cu adevărat spectaculoasă, unii nu se mai uită la bani.

Stațiunea Mamaia se află și vara aceasta în topul preferințelor turiștilor care ajung în concediu pe litoral. Aici serviciile pot satisface și cele mai sofisticate gusturi ale românilor și străinilor. Resorturile de lux atrag tot mai mult atenția celor care își doresc o vacanță de vis la Marea Neagră.

Cei mai pretențioși turiști care ajung pe litoral optează pentru cazare în prima linie la mare, iar priveliștea este cu adevărat încântătoare.

Turistă: Din Arizona, America. Locuiesc acolo de 30 de ani. A fost super frumos aici. O experiență super frumoasă.

Reporter: V-a fost dor de litoralul românesc?

Turistă: Foarte dor. Foarte foarte dor.

Reporter: De ce ați ales să veniți în perioada asta și la un aparthotel, nu la un hotel?

Turistă: Pentru că suntem mai multe persoane și am vrut să stăm confortabil și am făcut o rezervare. O super experiență. În jur de 400 de dolari. 100 de dolari pe noapte. Mi s-a părut un preț foarte bun.

Am decis să venim pentru un weekend, adică până duminică. Doar pentru scopul recreațional. Ne-a fost recomandat de niște prieteni și am zis să încercăm. Pentru un apartament cu două camere, 1.000 de lei, din câte îmi amintesc, dacă zic corect, pentru trei nopți. Este un preț bun”, spune o turistă.

Pentru o garsonieră doritorii plăti între 75 și 150 de euro pe noapte, iar pentru un apartament cu două dormitoare și living între 100 și 300 de euro tot pe noapte.

În tariful de cazare le oferim turiștilor o serie mare de facilități, precum: două piscine exterioare pentru adulți, o piscină exterioară pentru copii, o piscină interioară cu apă încălzită, două saune, o saună umedă, o saună uscată, jacuzzi și fitness gym. De asemenea, oamenii pot să comande și servicii de masaj”, a declarat Cosmin Oprina, manager resort de lux.

În plus, cei care aleg acest tip de cazare au la dispoziție meniuri diversificate în restaurantele din resort. Dacă nu vor să servească masa alături de alte persoane, își pot comanda în cameră meniul complet.

Scoici, paste, specific turcesc, cam astea ar fi restaurantele din cadrul complexului. Turiștii noștri pot servi atât la terasele exterioare ale acestora, cât și în cameră”, a declarat Alexandra Maria Zamfit, recepționer.

Fiind un circuit închis, turiștii care ajung într-un resort de lux de la malul mării își pot satisface poftele culinare la orice oră din zi și din noapte.

Ni se întâmplă destul de des să fim solicitați pentru a aduce o înghețată în cameră, diferite sortimente sau să ne întrebe ce avem la dispoziție ca și produse în cadrul gelateriei”, a mai declarat Alexandra Maria Zamfit, recepționer.

În agențiile de turism sună telefoanele non-stop iar agenții pun la dispoziție și astfel de cazări.

Există interes din partea turiștilor pentru acest sector de cazare. În oferta noastră de regăsesc câteva apartamente situate în stațiunea Mamaia, dar și în Mamaia Nord. Fiind clasificate, respectă normele care sunt impuse de către Ministerul Turismului”, a declarat Ștefan Necula, manager agenție de turism.

Jacuzzi, saună, SPA, sală de fitness și o gamă culinară diversificată... sunt condiții de lux incluse în pachetele turiștilor care aleg să își petreacă vacanța în resorturile de lux din sudul și nordul litoralului românesc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233