dobroge.tv

Live

Lunile iunie și iulie, pline de evenimente în localurile de pe litoral, după relaxarea restricțiilor

03 iunie 2021
Publicitate

Restaurantele și-au deschis ușile pentru petrecăreți după ce autoritățile au relaxat măsurile, iar tinerii își fac din nou planuri de nuntă, botez sau alte evenimente în familie. Telefoanele sună, iar managerii își bifează din nou datele în agendă. Persoanele care vor petrece vara aceasta sunt cele care și-au reprogramat evenimentele de anul trecut. Pe lângă localuri, oamenii au rezervat și serviciile de foto-video.

Relaxarea măsurilor a atras după sine un număr mare de solicitări în restaurante și la terase. Managerii abia dacă mai fac față evenimentelor după ce constănțenii și-au dorit să le reprogrameze în lunile următoare.

Ne bucurăm că ne putem relua activitatea în acest domeniu. Majoritatea clienților revin cu telefon, cei care au reprogramat pentru anul viitor doresc să revină anul acesta, iar o parte au luat decizia pe ultima sută de metri. De exemplu cununii sau mici petreceri private”, a declarat Claudiu Mașcovescu, manager restaurant.

Lunile iunie și iulie sunt cele mai solicitate de nuntași, dar și cei care vor să organizeze botezul copilului, ori aniversarea persoanei dragi. Dacă înainte weekendul era dedicat unor astfel de evenimente, anul acesta oamenii optează și pentru zilele din cursul săptămânii.

Sunt vreo 10 evenimente programate pentru următoarea perioadă, pentru lunile iunie-iulie. 10-20 ceva de genul”, a declarat Mihai Mila, manager restaurant.

O parte din ei au preferat să rămână către toamnă cu reprogramările. O parte au spus pentru la anul, pentru 2022, chiar 2023 pentru că nu au mai găsit liber la restaurantele respective”, a declarat Claudia Mitulescu, organizator evenimente.

Pentru realizarea unui eveniment este nevoie să mobilizați o întreagă echipă. De la echipa foto-video, până la formație și decor.

Cred că avem două sau trei în momentul de față. Din cauza faptului că este o perioadă pe care un organizator trebuie să și-o aloce pentru a organiza acel eveniment. Trebuie să anunțe lumea, să invite. Este un întreg procedeu care trebuie să se nimerească data pentru mai multe persoane”, spune un organizator de evenimente.

Surpriza vine din partea celor care au împlinit 18 ani în 2020. Organizatorii de evenimente spun că pandemia a reinventat majoratul și sărbătoriții petrec anul acesta într-un mod inedit.

Anul acesta este un nou trend, aș putea spune, în afara cifrelor clasice cu 18, care se folosesc la majorat, am adăugat un +1. Practic își sărbătoresc 19 ani, dar ei se simt încă la 18 ani”, a mai declarat Claudia Mitulescu, organizator evenimente.

Nunțile, botezurile și mesele festive sunt premise de la 1 iunie cu participarea a maximum 70 de persoane în spații deschise, sau maximum 50 de persoane în spații închise. De asemenea, se pot organiza evenimente și cu mai multe persoane, doar dacă cei prezenți sunt vaccinați împotriva COVID-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233