dobroge.tv

Live

Natalia, o tânără însărcinată, apel disperat după ce soțul său a dispărut în apele unui râu: „Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el!”

Natalia, o tânără însărcinată, apel disperat după ce soțul său a dispărut în apele unui râu: „Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el!”
07 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cu ultimele ei puteri, Natalia, soţia lui Mihai Laurenţiu Beuran, tânărul dispărut de duminică, 6 iunie, în apele Jiului, face un apel pe pagina ei de Facebook, rugându-şi prietenii să se roage pentru ca tânărul de 28 de ani să fie găsit în viaţă, scrie Observator News.

Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu să îl găsească în viaţă. Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el”, a scris Natalia pe Facebook, în această dimineaţă.

Ea şi Lauranţiu s-au câsătorit vineri, 4 iunie, cu doar două zile înainte de nenorocire. Cei doi urmează să devină părinţi, tânăra fiind însărcinată.

Lauranţiu, dispărut în apele Jiului

Reamintim că, la această oră este în desfăşurare o operaţiune căutare în localitatea Vîrț, judeţul Gorj, după ce un tânăr de 28 de ani, Mihai Laurenţiu Beuran, din Târgu Jiu, s-a dezechilibrat și a căzut, duminică seara, dintr-o barcă, în râul Jiu, în zona barajului.

În seara zilei de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț. Din verificările efectuate a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233