dobroge.tv

Live

Vremea rea nu i-a împiedicat pe turiști să vină în vacanță pe litoral: unele hoteluri din Mamaia au fost aproape pline

07 iunie 2021
Publicitate

Vremea instabilă din weekend nu i-a împiedicat pe turişti să vină pe litoral. În primul weekend de vară, în staţiunea Mamaia au existat hoteluri aproape pline, iar la agenţiile de turism, vacanţele s-au vândut la foc continuu. Turiştii au profitat de preţurile din extrasezon şi nu au mai ţinut cont de vreme când a venit vorba de distracţie.

Vreme instabilă - de asta au avut parte cei care au venit pe litoral în primul weekend de vară. Totuşi, în unele hoteluri de pe litoral a fost aproape plin.

În ciuda vremii capricioase, hotelul nostru a fost plin. Oaspeții noștri vin, marea e frumoasă și când plouă. Ne putem relaxa, ne putem plimba, găsim activități”, a declarat Sorin Petcu, reprezentant hotel.

Chiar dacă meteorologii au anunţat vreme închisă în luna iunie, oamenii au preferat această perioadă pentru a rezerva o vacanţă la malul mării.

Prețurile sunt bune. Până acum au fost bune. La toate, și la mâncare. Pe ploaie am stat la adăpost”, spune un turist.

Operatorii din turism spun că preţurile sunt principalul factor pentru care oamenii îşi programează concediile în iunie.

Ofertele sunt foarte bune. Chiar în următoarea perioadă, pentru Rusalii, ofertele pornesc de la 135 de lei pentru un sejur de trei nopți, pentru două persoane, într-o cameră dublă”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenţie de turism.

Turiștii care au venit în acest weekend pe litoral au găsit plajele amenajate. Singurul care nu a apărut, însă, a fost soarele. Operatorii speră ca vremea să se îmbunătățească, iar ei să facă profit în această lună.

Vremea nu a ținut cu noi weekendul acesta, dar pentru weekendul viitor se anunță un weekend călduros, din cate am văzut noi și avem foarte multe rezervări. Lumea a început să ne sune, chiar și de anul trecut”, a declarat Răzvan Chițan, administrator plajă.

Iar ploaia de duminică nu i-a împiedicat pe turişti să găsească alternative pentru petrecerea timpului.

Am mers și cu părinții, cu familia prin oraș și cu prietenii de pe aici”, spune un turist.

Ne plimbăm prin oraș, cu vaporașul”, spune o turistă.

La delfinariu, a fost plin în acest sfârşit de săptămână. Simpaticele mamifere i-au încântat pe toţi, indiferent de vârstă.

De obicei, în zilele cu nori, oamenii vin la Delfinariu. Și când e soare și când e nor. Copiii sunt cei care exclamă cel mai mult, dar nici părinții nu se lasă mai prejos”, a declarat Angelica Curlişcă, şef seţie Delfinariu.

În zilele următoare, vremea se va fi instabilă pe litoral. Perioadele în care soarele va străluci vor alterna cu averse.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233