dobroge.tv

Live

Turiștii care ajung la mare vor avea parte de experiențe inedite: distracția poate începe din avion și se poate încheia pe un iaht

09 iunie 2021
Publicitate

Petreceri în aer şi pe mare. De asta se bucură iubitorii de distracţie, după mai bine un an de restricţii. Festivalurile s-au mutat în larg, iar companiile aeriene au pregătit tot felul de oferte pentru petrecăreţi.

Petrecerile pe mare sunt ultima modă, pe litoral. În timp ce boxele răsună, o ambarcaţiune luxoasă îi plimbă pe petrecăreți pe coasta Mării Negre. Cererea pentru o asemenea distracţie este ridicată, motiv pentru care biletele se vând cu săptămâni înainte.

De când am deschis, să spunem deschiderea de preambul a sezonului estival, yacht-ul nostru a fost solicitat în permanență. Este adevărat că odată cu apropierea sezonului estival și odată cu relaxarea măsurilor, ponderea a crescut”, a declarat Adrian Sasu, manager vas de croazieră.

Iar la asemenea cerere, oferta este pe măsură. O companie aeriană organizează curse speciale pentru cei dornici de aventuri pe mare. Distracţia începe de la bordul aeronavei şi se termină în noapte, pe mare.

În data de 18, cu o zi înainte de deschiderea oficială a yachtului nostru, primul zbor București-Constanța se va întâmpla special, cu întoarcere duminică”, a mai declarat Adrian Sasu, manager vas de croazieră.

Tariful unui bilet de avion este 200 de euro, un zbor dus-întors. Iar în tot acest preț sunt incluse următoarele: taxele de aeroport, un bagaj de mână de 10 kilograme și un bagaj de cală de 23 de kilograme. Va fi o linie dedicată de fast check in în incinta aeroportului dar și transfer între Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța și Mamaia”, a declarat Marius Popescu, purtător de cuvânt companie aeriană.

Cei care aleg această variantă vor avea parte de un tratament regesc la îmbarcarea pe vas.

Cei care vin cu avionul de la București vor beneficia de un tratament VIP. Mai exact, vor petrece pe această punte, iar DJ vor mixa piese pentru ei.

Şi la agenţiile de turism cererea este mare. Dornici de disctracţie, oamenii sunt dispuşi să scoată sute de euro din buzunar, pentru a gusta din experienţele la modă în această vară.

Sunt din ce în ce mai solicitate pentru că s-au mutat evenimentele de tip festival sau de tip club de noapte, pe mare. Pe mare însemnând pe acel catamaran imens, o ambarcațiune de lux”, a declarat Corina Martin, reprezentant agenție de turism.

Yacht-ul, care poate găzdui aproximativ 1000 de persoane, este organizat pe trei punți. Petrecerile continuă pe tot parcursul sezonului estival. Pentru un loc la bordul clubului plutitor se poate face rezervare online sau telefonic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233