dobroge.tv

Live

Vânzările de haine au crescut odată cu reluarea evenimentelor: rochiile, tot mai căutate de doamne și domnișoare

11 iunie 2021
Publicitate

Relaxarea restricțiilor a dat startul evenimentelor. Motiv pentru care doamnele și domnișoarele au început goana după ținute care mai de care mai extravagante. Iar asta s-a văzut cel mai mult în încasările magazinelor, care au avut vânzări masive în această perioadă.

Posibilitatea participării la evenimente a fost așteptată de mulți dintre tineri. Este și cazul Deliei, care după multe luni de stat în casă se bucură că în sfârșit a venit vara și măsurile de distanțare socială s-au mai relaxat.

Vreau să mă uit la rochițe de vară, ceva maieuri, tricouri”, spune Delia.

Fiecare eveniment necesită o ținută specială, crede tânăra. Iar oferta din magazine este cât se poate de variată în această perioadă. Printre culori vii și modele care mai de care mai extravagante, fetei îi este greu să aleagă ținutele perfecte pentru acest sezon estival.

Orice eveniment înseamnă o rochie sau o garderobă nouă, în cele mai multe cazuri”, mai spune Delia.

Culori vii și materiale vaporoase - asta găsesc iubitoarele de magazine în această perioadă. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, evenimente să fie.

Relaxarea restricțiilor le-a dat doamnelor un motiv în plus de a merge la cumpărături. Uneori, să găsești rochia perfectă poate dura luni de zile, astfel că nicio ocazie de a colinda magazinele nu trebuie ratată.

Urmează să fiu nașă și de aceea am ieșit azi. O zi liberă, cu copiii, ne plimbăm”, spune o constănțeancă.

Însă această goană după ținuta perfectă s-a reflectat mai ales în încasările magazinelor. Ultimele săptămâni au adus vânzări record, mai ales după lunga perioadă de restricții din pandemie. Și tendințele s-au adaptat vremurilor, însă un lucru este cert: toată lumea vrea să arate cât mai bine în această vară.

Ideea este că ținutele pentru evenimente nu mai sunt așa glam cum erau în anii trecuți, nu mai avem paiete, nu mai avem sclipici. Sunt destul de casual, pot fi integrate și în evenimente. Vânzările au crescut și o să crească din ce în ce mai mult, deoarece vin turiștii și îi așteptăm”, a declarat Ioana Casian, lucrător comercial.

Pentru o ținută completă, prețurile pornesc de la 100 de lei și pot ajunge la câteva sute de euro, în cazul toaletelor elaborate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233