dobroge.tv

Live

Centrele SPA, deschise după o lungă perioadă: oamenii se pot bucura din nou de saună, piscina interioară și diverse terapii

15 iunie 2021
Publicitate

Un an și trei luni - atât au stat închise centrele SPA, din cauza pandemiei. După o lungă așteptare, oamenii s-au bucurat, în sfârșit de piscina interioară, saune și diferite terapii. Un centru SPA din Mamaia s-a deschis și își așteaptă acum clienții. Iar vremea pare să fi ținut cu administratorii, deoarece a plouat și oamenii nu au putut să iasă la plajă.

Pandemia a pus lacătul pe piscinele interioare și pe centrele SPA mai bine de un an. Cu pași mici dar singuri, administratorii încep acum să le redeschidă.

Au început să ne calce pragul exact de la ora deschiderii. Sunt foarte încântați, la fel ca și noi, de altfel, să-i primim din nou”, a declarat Costina Ciorbaru, manager centru SPA.

După un antrenament fizic intens, cea mai bună relaxare este la saună sau în jacuzzi. De acum, cei care fac mișcare, pot să se bucure de aceste plăceri.

Primul centru SPA din stațiunea Mamaia care s-a deschis marți a pregătit oferte de nerefuzat. Prețurile variază, în funcție de procedurile pe care clienții le preferă.

Intrarea pe o zi, nelimitat, cu acces la piscină, saune, jacuzzi, sală de fitness, este 129 de lei de persoană. Avem mai multe tarife, avem și tarif pentru copii”, a mai declarat Costina Ciorbaru, manager centru SPA.

Doritori există, mai ales că vremea capricioasă nu a permis activități în aer liber. O zi de relaxare nu se compară cu nimic, iar pentru asta clienții sunt dispuși să scoată aproape oricât din buzunar.

Este un noroc, dacă pot să spun așa, pentru noi, faptul că nu este soare. Astfel că am putut să deschidem în adevăratul sens al cuvântului. Piscina este plină și suntem cu toții bucuroși”, a mai declarat Costina Ciorbaru, manager centru SPA.

Reporter: De ce ați ales acest gen de recreere?

Constănțeancă: Pentru că e frig afară.

Reporter: În mod normal v-ați fi dus la plajă?

Constănțeancă: Normal.

Centrele de relaxare au fost închise din 15 martie 2020, o dată cu decretarea stării de urgență.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233