dobroge.tv

Live

Fii fit pentru vară, cu Fit Gym

18 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă în ultima perioadă, zilele de plajă sunt aproape. Și cum nu ne putem expune oricum, încercăm să ne antrenăm cât de mult putem pentru a avea un corp cât mai tonifiat. Nu există scuze și nici motive, iar lipsa timpului nu trebuie să fie un impediment. Sala Fit Gym stă non-stop la dispoziția celor dornici de mișcare.

Datorită programului nostru non-stop, la Fit Gym Constanța zona Dacia, constănțenii se pot antrena oricând indiferent de programul lor. Ei pot îmbina antrenamentul cardio cu cel cu greutăți, ceea ce este și recomandat pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă”, a declarat Răzvan Frățilă, antrenor personal.

Antrenorii bine pregătiți îi încurajează pe cei care încă nu s-au apucat de sport și susțin că și acum, pe ultima sută de metri, se mai pot face mici ajustări cu ajutor specializat și cu un plan alimentar bine organizat. Cei care vor să petreacă cât mai mult timp în aer liber, o pot face, antrenându-se.

Pot combina și exercițiile în aer liber întrucât avem și o sală amenajată pe plajă, acolo se pot antrena, dar pot și face o baie în mare atunci când vremea va fi perfectă”, a mai declarat Răzvan Frățilă, antrenor personal

Echipa Fit Gym pune la dispoziție cele mai moderne aparate, cei mai entuziaști antrenori și cea mai energică atmosferă, pentru ca tu să ai parte de un antrenament plăcut și eficient. Vino la sală, ca apoi să te mândrești cu rezultatele obținute pe plajă!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233