dobroge.tv

Live

DISTRACȚIE LA MALUL MĂRII

Activități pentru turiștii care își petrec minivacanța de Rusalii pe Litoral, indiferent de vreme

18 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Indiferent de vreme, există modalități de petrecere a timpului liber pe litoral. Cei aflați la mare în aceste zile au la dispoziție o serie de activități plăcute, care să-i facă să uite de capriciile vremii. Așa că turiștii au opțiuni! Sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Cei veniți pe litoral au fost nevoiți să caute alternative de petrecere a timpului liber. Vremea instabilă nu le-a permis să stea prea mult la soare, așa cum planificaseră inițial.

Turistă: Ne place foarte mult aici.

Reporter: Ce-ți place cel mai mult când vii aici?

Turistă: Să mă uit la delfini și să cumpăr chestii interesante.

O atracție turistică preferată de multe familii este Microrezervația. Aici, vedete au fost animăluțele, care i-au încântat în special pe cei mici.

M-am apucat de echitație și sunt foarte încântată pentru că ador caii”, spune o fetiță.

Caii și poneii sunt special antrenați pentru a lucra cu copiii dornici să învețe trucuri călare. Toată săptămâna a fost plină pentru instructorii de aici, iar weekend-ul de Rusalii se anunță la fel de aglomerat.

Avem agenda chiar plină. Locurile sunt aproape în întregime ocupate”, a declarat Bogdan Feraru, instructor echitație.

Printre cele mai îndrăgite atracții de la malul mării se numără și Delfinariul. Aici, în special copiii vin pentru a admira spectacolele cu delfini.

Și pentru adulți sunt alternative. O zi la SPA, la cumpărături sau la piscină poate înlocui cu succes o zi de plajă.

În cazul în care vremea nu va permite plaja sau plimbarea, turiștii se pot relaxa în centrele comerciale, în acest weekend prelungit.

Variante există și pentru iubitorii de teatru. În weekend vor fi puse în scenă mai multe spectacole. Doritori există, iar la unele spectacole abia se mai găsesc bilete.

Există pe de-o parte publicul pasionat, publicul care vine la teatru indiferent de cum e vremea afară, fie că e foarte frig, fie că e foarte cald. Cei care iubesc teatrul aleg să-și petreacă serile de weekend în sala de spectacole, vizionând un spectacol. Pe lângă aceștia, sunt convins că există și mulți turiști”, a declarat Erwin Șimșensohn, manager Teatrul de Stat Constanța.

Oricum ar alege să se distreze, oamenii trebuie să țină cont că încă suntem în pandemie. Masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile închise, la fel și distanțarea fizică. Doar protejându-ne pe noi și pe ceilalți putem avea o vară liniștită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233