dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Distracție la malul mării în acest weekend: dans, muzică, competiții de minibaschet și concert Irina Rimes pe acoperiș - PROGRAMUL EVENIMENTELOR

CONSTANȚA. Distracție la malul mării în acest weekend: dans, muzică, competiții de minibaschet și concert Irina Rimes pe acoperiș - PROGRAMUL EVENIMENTELOR
17 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Bulevardul Tomis prinde viață pentru al doilea weekened consecutiv. Traficul rutier pe o arteră a acestuia a fost oprit, iar bulevardul a devenit o zonă de promenadă, unde turiștii dar și constănțenii pot bea o cafea, se pot plimba sau pot face sport.

„Constanța Coffee Break” vine cu surprize pentru iubitorii de mișcare și cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber. În acest sfârșit de săptămână, constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot participa la o mulțime de activități antrenante. Zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian devine un loc special.

Programul evenimentelor de sâmbătă:

Sâmbătă dimineața, petrecem alături de dansatorii și coregrafii de la Total Dance Center. Lecțiile sunt deschise și gratuite pentru toți participanții. 

De la ora 10:00, vă invităm la o demonstrație de street dance pentru copii, alături de instructorii Bianca Mîrșu și Roxana Căbău.

Începând cu ora 19:00, dansatorii ansamblului Total Dance Center și Corina Tiron vor oferi o lecție deschisă de dansuri tradiționale. 

De la ora 20:00, vor asista la o reprezentație de street dance susținută de școala de dans All In One Dance.

Și în acest weekend iubitorii de sport pot lua parte la activități antrenante. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00, vor avea loc meciuri de minibaschet. De la ora 19:00, terenul va fi liber pentru cei care doresc să joace baschet.

Programul evenimentelor duminică:

Seara de duminică va fi deschisă la ora 19:00 de Ansamblul Can Renkler al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Ansamblul de dans ne va prezenta o varietate de dansuri tradiționale ale tătarilor. În continuare, formația de muzică Melodyʼ 20 din Constanța va susține un recital de muzică instrumentală. Vor fi interpretate melodii devenite hituri. Din repertoriu vor face parte piesele: Give me your heart tonight (Shakinʼ Stevens), Stand by me(Ben E King), Living next door to Alice(Smokie), Have you ever seen the rain(Creedance Clearwater Revival), I got you(Cocoon și Lola Marsh), Suona Chitarra(Carmello Zappula), Wonderful tonight(Eric Clapton), Stumblinʼ In, Gipsy Queen(Chris Norman), Goodnight moon(Shivareé), Che Sara(Ricchie E Poveri), Lorelei(Scorpions), Bésame Mucho, Baila Chilly Cha Cha(Jessica Jay).

Concert Irina Rimes pe acoperiș

Evenimentele din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, ediția „Rock on the Roof”, iau startul duminică, 18 iulie, ora 18.00, cu un concert Irina Rimes, pe parcarea supraetajată a City Park Mall.

Proiectul #ComeToSEAusCool încearcă să arate întregii țări coolness-ul constănțenilor prin organizarea a opt evenimente artistice – astfel dezvoltând un calendar pentru tineri pe tot parcursul anului. Proiectul vizează, în primul rând, promovarea tinerelor talente, asigurând, prin intermediul acestora, accesul la cultură într-o manieră neconvențională, adresată tinerilor.

Ediția „Rock The Roof” își propune să valorifice tinerele talente din comunitatea de muzică pop-rock, prin integrarea a două momente artistice, cu două trupe de artiști – Andrei Banuta și Irina Rimes , într-un concert de tip On The Roof.

Intrarea este gratuită și se va face pe bază de brățară. Persoanele interesate își pot procura brățările conform următorului program:

  • Sâmbătă, în intervalul orar 17:00-21:00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
  • Sâmbătă, în intervalul orar 16:00-21:00 – Portul Turistic Tomis (zona Restaurantului On PLONGE)
  • Duminică, în intervalul orar 11:00-13:00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall

Ridicarea brățării și accesul în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documentele de mai sus atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului.


Sursă foto: YouTube Irina Rimes

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233