Live

TULCEA. Să o ajutăm pe Simona să-i ofere băiețelului ei o nouă șansă la viață: „Nimic nu doare mai tare pentru o mamă decât sentimentul de neputință”

TULCEA. Să o ajutăm pe Simona să-i ofere băiețelului ei o nouă șansă la viață: „Nimic nu doare mai tare pentru o mamă decât sentimentul de neputință”
Publicat pe 22 iulie 2021

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și, în general, este marcată de zâmbete și fericire. Însă, pentru Alex, un copil născut prematur, aceasta a fost umbrită de un diagnostic crunt: paralizie cerebrală. Din această cauză, cel mic este spastic, ceea ce duce la pierderi de echilibru și deplasare greoaie. Nu de puține ori, acest lucru îl face să cadă și să obosească.

Visul cel mai mare al băiețelului este să devină pompier, iar Simona, mama sa, este gata să facă orice pentru a i-l îndeplini. Din păcate, singura șansă la o viață normală pentru Alex este o intervenție de miofibrotonie, care se face doar în Chișinău.

O singură operație costă 2.000 de euro, iar în funcție de cum evoluează starea de sănătate a micuțului, sunt necesare două-trei intervenții. Suma este mult prea mare pentru familia acestuia care face apel la cei ce vor și pot să-i ofere lui Alex o nouă șansă la viață.

Cum putem ajuta

  • Prin donație în conturile:

RO33BTRLEURCRT0255724501

RO83BTRLRONCRT0255724501

RO44RZBR0000060019868305

Titular cont: Nicolaev Simona

  • Prin SMS la numărul 8828 cu textul ALEX CRISTIAN

Povestea lui Alex

„Alex îsi doreste să devină pompier și nimic nu doare mai tare pt o mamă decât sentimentul de neputință, de-aceea am hotărăt să apelez la ajutorul celor ce pot face ca visul lui Alex să devină realitate. Pt că s-a nascut prematur Alex suferă de paralizie cerebrala și este spastic ceea ce duce la pierderi de echilibru și deplasare greoaie, cade mereu se lovește, obosește și are dureri. Singura lui șansă este operația de miofibrotonie care se face doar în Chișinău și pe care nu ne o permitem . Aceasta operație îl va ajuta să devină un copil independent care va putea lupta pt visul lui. Le mulțumesc celor care ne vor fi alături în acest drum anevoios si mă rog lui Dumnezeu să fie alături de noi să reușim să strângem bănuti necesari operației. O singura operatie costă 2000 euro si în functie de cum evoluează sunt necesare 2-3 intervenții”


Sursă foto: facebook Nicolaev Simona

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233