dobroge.tv

Live

Bulevardul Tomis prinde viață și în acest weekend: sport, dans și muzică, în centrul Constanței

Bulevardul Tomis prinde viață și în acest weekend: sport, dans și muzică, în centrul Constanței
23 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sportul, dansul și muzica vor fi ingredientele unor zile de vară perfecte. Centrul Constanței va deveni și în acest weekend kilometrul zero al distracției.

Constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot petrece momente de neuitat în inima orașului. De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă, teren de sport și terasă. Cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber, pot savura o cafea chiar pe acest bulevard.

Începem ziua de sâmbătă în forță cu instructorul de fitness Mariana Ciorbă de la World Class România, care va da tonul distracției. De la ora 09:00, vom asista la reprezentațiile oferite de ea, la care pot participa toți cei prezenți.

La lăsarea serii, de la ora 20:00, descoperim lumea minunată a dansului în compania celor de la clubul de dans sportiv Ritmo del Mar. Clubul este membru al Federației Române de Dans Sportiv din anul 2006. Din anul 2013, organizează Cupa Del Mar, competiție de nivel național care promovează dansul sportiv constănțean.

Duminică seara, de la ora 20:00, fenomenul latino ia amploare. Encanto Dance Academy vă invită la o porție de relaxare și distracție. Vlad Dumitrescu, Mihaela Cândea și Lavinia Toma vor oferi lecții gratuite de dans pentru toți cei care vor să simtă ritmurile muzicii latino. Vom experimenta diverse stiluri de dans. Salsa, bachata, kizomba devin mai mult decât o înșiruire de pași.

Și surprizele nu se opresc aici. Bulevardul Tomis devine și în acest sfârșit de săptămână arenă de sport în aer liber. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00, va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton.

O oază de relaxare în centrul orașului. Proiectul lansat de Primăria Municipiului Constanța urmărește să redea constănțenilor și turiștilor posibilitatea de a petrece momente unice într-un spațiu special. Până pe 15 septembrie, zona pietonală va fi deschisă pentru iubitorii de sport și cei care vor să participe la activități antrenante.

În continuare, cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.


Sursă foto: Primăria Constanța 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233