dobroge.tv

Live

Drumul spre plaja Trei Papuci, plin de obstacole. Oamenii, nevoiți să treacă printre buruieni și gunoaie: „Ți-e și frică să mergi”

26 iulie 2021
Publicitate

Constănțenii și turiștii care vor să meargă la plajă în zona Trei Papuci sunt nevoiți să treacă mai întâi de gunoaie și buruieni, întreg accesul făcându-se pe niște scări degradate. Oamenii sunt nemulțumiți și dezamăgiți de felul în care arată locul. Și autoritățile, dar și cetățenii sunt responsabili – sunt de părere cei care ajung pe plajă.

E foarte greu aici, cu accesul la plajă”, spune o turistă.

Urât, urât, foarte urât”, spune o doamnă.

Sunt nemulțumirile localnicilor și turiștilor care vor să meargă la plajă, în zona 3 Papuci din Constanța. Scările de la capătul străzii Renașterii, de lângă Inspectoratul de Poliție, sunt aproape impracticabile. Și nu este singura surpriză neplăcută care îi așteaptă pe oamenii care merg spre șezlonguri.

Cei care aleg să folosească scările pentru a ajunge pe plaja Trei Papuci trebuie să știe că accesul se face pe niște rămășițe de trepte, printre buruieni și deșeuri.

În loc să se rezolve problemele, situația se înrăutățește pe zi ce trece. Anul trecut, de pildă, în august, oamenii erau nevoiți să meargă la plajă tot printre buruieni și gunoaie. Și acum, la fel ca atunci, constănțenii și turiștii sunt dezamăgiți de priveliștea care îi întâmpină.

Este dezolant, uitați-vă. Toată bălăriile. Ți-e și frică să mergi. Este cam sălbăticie în zona aceasta. Gunoaiele, probabil că toți le aruncă unde vor”, spune un domn.

„Foarte multă lipsă de bun simț și lipsă de tomberoane și multe lipsuri”, spune o turistă.

De amenajarea zonei ar trebui să se ocupe, teoretic, autoritățile. Potrivit normelor în vigoare, taluzul face parte, la fel ca plajele, din domeniul public al statului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233