dobroge.tv

Live

Mihai Loghin așteaptă revederea cu fanii

05 august 2021
Publicitate

Revenit la Constanța după o doi ani, Mihai Loghin are planuri mari pentru noul sezon competițional ce stă să înceapă. Noua extremă a HCDS-ului abia așteaptă revederea cu fanii și speră să adune cât mai multe victorii în tricoul „delfinilor”.

După două sezoane petrecute la Medgidia, Mihai Loghin a revenit în această vară la HC Dobrogea Sud. Noua extremă a formației constănțene abia așteaptă să debuteze la prima garnitură, după ce anterior jucase doar pentru echipa secundă.

Mă bucur că prin această conjunctură am ajuns totuși să fac pasul acesta și mai e mult de muncă, dar măcar merită. Știi că muncești pentru ceva și sunt foarte bucuros”, a declarat Mihai Loghin, HC Dobrogea Sud.

Obișnuit cu atmosfera electrizantă creată de fani încă de pe vremea HCM-ului, Loghin abia așteaptă să joace în fața propriilor suporteri, în Sala Sporturilor din Constanța. Până atunci însă el se pregătește alături de colegii săi de primul meci oficial al noului sezon, Supercupa României cu Dinamo București.

Să auzi din tribună încurajările, să știi că fanii sunt acolo, să ai pentru cine să joci, practic. Că noi între noi ne știm de la antrenament. Dar, pentru fani jucăm, pentru fani ne antrenăm. Să aducem rezultate și să mulțumim pe toată lumea cât de mult putem. Și de asta abia așteptăm și SuperCupa și primul meci acasă. Cred că primul meci acasă cu fani o să fie cu o încărcătură fantastică”, a mai declarat Mihai Loghin, HC Dobrogea Sud.

Formația constănțeană se pregătește să pună punct primei săptămâni de cantonament din Serbia. Sâmbătă, chiar la jumătatea stagiului de pregătire, HC Dobrogea Sud are programat un prim meci de verificare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233