dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Distracție la malul mării în acest weekend: sport, dans, muzică și lectură - PROGRAMUL EVENIMENTELOR

CONSTANȚA. Distracție la malul mării în acest weekend: sport, dans, muzică și lectură - PROGRAMUL EVENIMENTELOR
07 august 2021
Redactia DTV

Cu fiecare ediție a proiectului „Constanța Coffee Break” adăugăm noi ingrediente în rețeta distracției pentru a crea combinația perfectă pentru relaxare. Melanjul armonios de sport, dans și muzică va oferi o experiență de neuitat pentru constănțeni și turiști. De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, bulevardul Tomis se transformă într-un spațiu special: zonă de promenadă, arenă de sport și ring de dans.

Sâmbătă seara, de la ora 19:30, ne lăsăm cuprinși de acordurile pline de armonie ale Fanfarei „Muzica Apelor”. Cei peste 20 de instrumentiști vor îmbina în mod plăcut solemnitatea marșurilor militare cu elemente din folclorul românesc, muzică ușoară, dar și valsuri și arii celebre din repertoriul național și international.

Distracția continuă în compania elevilor de la secția dans sportiv din cadrul Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța. Liceul este o unitate de elită a învăţământului românesc cu program sportiv integrat și oferǎ copiilor şansa de a-şi valorifica talentul şi aptitudinile în 10 ramuri sportive: atletism, canotaj, dans sportiv, haltere, judo, kaiac-canoe, lupte, rugby, tenis și tenis de masă.

Secţia de dans sportiv a participat cu succes la competiţii naționale și internaționale oficiale, obținând trofee și medalii.

Duminică, de la ora 20:00, descoperim frumusețea dansului tradițional. Vor participa ansamblurile de copii „Flori Dobrogene” al comunei Mihail Kogălniceanu, „Izvorașul Dobrogean” din comuna Fântânele, „Luminițe Dobrogene” din comuna Lumina și „Dobrogeanca” din orașul Ovidiu, împreună cu soliștii vocali Mădălina Ciortescu, Marina Sava și Raluca Ene.

Și în acest sfârșit de săptămână, iubitorii de sport vor avea liber la distracție. Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 18:00, va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton. Weekend de weekend, Decathlon România a contribuit la organizarea evenimentelor care au făcut din centrul Constanței o zonă de distracție şi relaxare.

Efervescența „Constanța Coffee Break” va fi completată de atmosfera relaxantă de la festivalul „Constanța citește”. Sâmbătă, de la ora 14:00, Parcul Arheologic va fi gazda unui proiect cultural inedit: lansarea volumului „Forward March”, scris de Cristian Bassa și atelierul de cianotipie „Fotografii albastre și plante din secolul al XIX-lea”. Duminică, de la ora 20:00, Liliana Cornilă și Rodica Nicoleta Șerban vor susține un spectacol de excepție. Până la începutul lunii septembrie, devoratorii de carte au la dispoziție o ofertă diversificată de bestselleruri, enciclopedii și cărți pentru copii, adolescenți și adulți într-un cadru special amenajat.Sursă foto: Primăria Constanța

Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233