dobroge.tv

Live

Românii au donat să salveze viața Dianei, dar boala teribilă a învins: „Să dea putere părinților și surioarei tale să treacă peste această mare tragedie”

Românii au donat să salveze viața Dianei, dar boala teribilă a învins: „Să dea putere părinților și surioarei tale să treacă peste această mare tragedie”
09 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Românii s-au mobilizat dar, în ciuda tuturor eforturilor, Diana s-a stins din viață măcinată de o boală cumplită. Aceasta se afla la o clinică din Turcia unde a fost operată întâi la mână, iar apoi la picior pentru extirparea unor tumori.

Ambele opretații au decurs bine, iar Diana și-a continuat curele la chimioterapie. Însă, acest tratament dur i-a slăbit organismul, iar tânăra de 15 ani se simțea din ce în ce mai slăbită. A fost nevoie și de a treia operație, la începutul lunii iulie. Organismul foarte slăbit al Dianei a dezvoltat diferite infecții, fapt ce-i îngreuna alimentația.

După a șasea cură de chimioterapie, corpul foarte slăbit al Dianei a cedat, iar la mijlocul lunii iulie aceasta a fost internată la Terapie Intensivă, în comă indusă, sub privirile neputincioase ale părinților care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și salva copilul.

Distruși de durere, părinții Dianei spun că „în prima noapte de terapie intensivă am fost chemați să ne luăm adio de la iubita noastră fiică, numai că Dzeu a vrut altceva”. Iar Diana a continuat să lupte și a mai rezistat încă 24 de zile.

Îngerii să îți însoțească zborul lin spre Dumnezeu, Diana, suflet blând și chinuit! Cuvintele nu mai au măsură, sentimentele sunt un amalgam, lacrimile nu au stăvilar, viața nu ne aparține...

A plecat întru Împărăția lui Dumnezeu în zi de mare praznic împărătesc. Sincere condoleanțe familiei, cuvintele noastre sunt de prisos”, este mesajul postat de Președinteșe asociației care s-a ocupat de donațiile pentru Diana, în data de 7 august.

Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare. Toți cei care au cunoscut-o sau au sprijinit-o în această luptă grea, î-au oferit Dianei un ultim omagiu.

Un înger a plecat spre ceruri!

Fetița fratelui nostru în albastru Cătălin Munteanu din cadrul Biroului Rutier al Poliției mun. Buzău a decedat în urma unei grele lupte cu o boală teribilă.

Polițiștii locali buzoieni sunt alături de familia îndurerată!

Dumnezeu să te ierte înger frumos și să dea putere părinților și surioarei tale sa treacă peste această mare tragedie!”, a transmis Sindicatul Polițiștilor Locali Buzău.

Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul ei! Cuvintele sunt de prisos, in fața unei astfel de dureri! Condoleanțe familiei și putere!

Acum 4 ani am dansat la botezul lui Karina la Hanul lui Tinta. Avea 11 ani o frumusețe de fetița și acum a plecat la îngeri. Brutală e viața asta

Drum lin către ingeri suflet tânăr, dumnezeu să te pună la dreapta lui iar părinților multă putere...și condoleanțe pt pierderea îngerului drag

Nu există durere mai mare pe fața pământului decât cea ca părinte să ți îngropi copilul!!Condoleanțe și putere multă părinților! Ușor de zis greu de făcut! Fiți tari și drumul ii va fi mai ușor către îngeri!!


Sursă foto: Facebook Sindicatul Polițiștilor Locali Buzău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233