dobroge.tv

Live

Daniela a fost abandonată la trei săptămâni după naștere, la Spitalul Mangalia: „Dintotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc familia biologică şi pe frații mei”

Daniela a fost abandonată la trei săptămâni după naștere, la Spitalul Mangalia: „Dintotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc familia biologică şi pe frații mei”
10 august 2021
Redactia DTV

Daniela are 27 de ani și își dorește să-și cunoască familia biologică și frații, după ce, la trei săptămâni după naștere a fost abandonată la Spitalul Municipal Mangalia. Ea și-a făcut publică povestea pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României”, în speranța că cineva o poate ajuta.

Mă numesc DANIELA, m-am născut pe data de 14 februarie 1994 în MOŞNENI/23 AUGUST, Județul CONSTANTA.

Numele dat la naştere a fost FLORESCU.

Ştiu despre mama ca se numea FLORESCU MARIANA născută in 1970, iar despre tata că se numea FLORESCU MARIAN născut in 1968.

Am fost lăsată în spitalul Mangalia la 3 săptămâni mai apoi adoptată la 1 an si 4 luni de o familie minunată din Mangalia, pe care îi iubesc si îi respect foarte mult.

Când mama m-a lasat in spital a declarat că mai are încă 3 copii acasă de care trebuia să se ocupe, tatăl nefiind prezent din motive pe care nu aş dori să le menționez.

Dintotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc familia biologică şi pe frații mei dar pentru a mi se îndeplini acest vis am nevoie de voi oameni minunați să mă ajutati cu o DISTRIBUIRE din partea voastră!

Vă MULȚUMESC TUTUROR!”, se arată în anunțul postat pe rețeaua de socializare.


Sursă foto: Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233