dobroge.tv

Live

Copiii din comunele constănțene, pentru prima dată la mare prin intermediul unui proiect care transformă poveștile în realitate

11 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Fericirea s-a putut citi pe zâmbetul unor copii din localitatea constănțeană Dumbrăveni care, cu ajutorul unei asociații, au văzut pentru prima dată marea. Cei mici au avut parte de distracție în prima lor vacanță pe litoralul Mării Negre.

Prima dată la mare. Un alt proiect de suflet al Asociația Împreună pentru Viitor Constanța, începând cu anul 2018, (cu o pauză în anul 2020), în sezonul estival, este proiectul Prima dată la Mare. Acesta are rolul de a face fericiți copiii, din mediul rural, care nu au ajuns niciodată la mare. Copiii sunt invitații noștri și-și deschid ochii și-și bucură sufletele cu o excursie la mare”, transmit reprezentanții Asociației „Împreună pentru Viitor Constanța”.

Pe data de 10 august, au venit copiii din Dumbrăveni, urmând ca pe 20 august să ajungă cei din Tortoman, iar pe 24 august cei din Hamcearca.

Copiii constănțeni au făcut prima lor baie în mare, au participat la jocuri și au vizitat diferite atracții turistice precum Delfinariul, parcul de distracții Intelect și au mers cu telegondola și autobuzul supraetajat.

Am simtit inca de la inceput entuziasmul, de cand au pasit cu piciorusele pe plaja. Este al treilea an cand particip la acest proiect”, a declarat Andrei Eduard Crăciun, voluntar Asociaţia „Împreună pentru viitor” pentru Observator News.


Sursă foto: Facebool Împreună pentru Viitor Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233