dobroge.tv

Live

Aglomeraţie la Delfinariu. Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au decis să organizeze mai multe spectacole

13 august 2021
Publicitate

Aglomerat a fost și la Delfinariu. Weekendul de Sfânta Maria a început în forță încă de la primele ore ale dimineții. Chiar dacă au fost nevoiți să aștepte minute bune la coadă, oamenii nu s-au arătat deranjați. Și asta pentru că, spun ei, până la urmă bucuria micuților este ceea ce contează cel mai mult. De asemenea, din cauza numărului mare de constănțeni și turiști, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au decis să organizeze mai multe spectacole.

Încă de la primele ore la dimineții turiștii, dar și constănțenii s-au așezat la coadă pentru a vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Unii au venit să vadă animalele din microrezervație, alții să-i cunoască pe Ni Ni și Chen Chen. Au fost și persoane care au cumpărat bilete pentru toate atracțiile pe care le pune la dispoziție complexul muzeal. Și pentru că cererea este mare, reprezentanții Delfinariului au organizat spectacole suplimentare.

„Am avut o reprezentație suplimnetară la ora 12:30 şi urmează o altă reprezentaţie la 15:30, să facem astăzi în loc de trei, cinci reprezentații”, a declarat Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

De asemenea, toate reprezentațiile se desfășoară conform condițiilor impuse de COVID 19, asftel încât oamenii să se simtă în siguranță.

Pe lângă microrezervație și delfini, oamenii mai pot vizita și Planetariul sau pot face echitație.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233