dobroge.tv

Live

Vacanţă la malul mării cu cortul sau rulota!

02 iulie 2020
Publicitate

Din cauza pandemiei, oamenii devin reticenți când vine vorba despre vacanță. Astfel, tot mai mulți aleg varianta campingului, deoarece o vacanță cu cortul sau rulota permite distanțarea socială. Dar acesta nu este singurul avantaj. Tarifele sunt mult mai mici, iar turiștii se pot relaxa după bunul plac, fără a ține cont de vreun program. Administratorii zonelor de campare au luat toate măsurile necesare pentru ca turiștii să poată avea o vacanță liniștită și sigură.

Familia Roman a venit de la Galați pentru a se bucura de o vacanță la malul mării. Încă de dimineață s-au apucat să monteze cortul. Nu este primul an în care renunță la confortul camerelor de hotel în favoarea vieții la camping.

Cei mai încântați sunt, de departe cei mici. Se pot distra în voie, fără teama că i-ar putea deranja pe vecini.

Și tarifele sunt incomparabil mai mici. Cu mai puțin de 30 de lei pe zi, oricine se poate bucura de un sejur mai aproape de natură

Responsabilii zonelor de campare au luat măsuri stricte de distanțare și igienizare, pentru ca turiștii să fie în afara oricărui pericol.

Specialiștii spun că vacanța la camping, în vreme de pandemie este cea mai indicată. Chiar și așa, oamenii sunt îndemnați să respecte regulile de igienă și să nu plece în vacanță dacă prezintă simptome de gripă și răceală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233