dobroge.tv

Live

Bulgaria rămâne în topul preferințelor românilor pentru a-și petrece vacanțele: „Raportul preț-calitate este unul foarte bun, comparativ cu România”

24 august 2021
Publicitate

Bulgaria continuă să fie atractivă şi pe final de sezon. Au deja oferte imbatabile pentru ultimele zile de vară şi început de toamnă iar numărul românilor care merg să îşi petreacă vacanţa la vecini este în continuă creştere. În stațiunea Albena, de pildă, gradul de ocupare în majoritatea hotelurilor este de 100%, iar în unele resort-uri ponderea turiștilor români este de 95%.

Zilnic, recepțiile unităților de cazare din stațiunile bulgărești abundă de turiști români. Cei mai mulți dintre aceștia aleg hotelurile all-inclusive de 4 și 5 stele pentru că aici găsesc confortul necesar și practic nu le lipsește nimic.

Ne place pe litoralul bulgăresc. Considerăm că raportul preț-calitate este unul foarte bun, comparativ cu România. Am ales Albena pentru ceea ce ne oferă ca și facilități de agrement pentru copii și pentru serviciile all-inclusive am ales anul acesta”, spune o turistă.

După cum vedeți, aici avem o zonă foarte frumoasă de piscine și cu un mic aqua park amenajat. Avem în interior și un centru SPA, cu piscină și sală de sport”, a declarat Elena Dobrovskaya, manager hotel 5 stele.

În acest hotel de 5 stele turiștii au parte de un veritabil răsfăț și nu puțini sunt cei care revin aici an de an.

E super. Mă simt minunat. Priveliștea este senzațională. Chiar e super. Îmi place foarte mult. Sunt din Galați. Sunt pentru prima dată aici. Sunt și cu prietenii și ne simțim extraordinar. Avem și plajă. Stăm până dimineață”, spune un turist.

E foarte plăcut. Mâncarea e minunată și avem posibilitatea să mergem și la plajă și la piscină. E prima dată și clar ne vom întoarce în zona aceasta”, spune o turistă.

Condițiile sunt foarte bune. Camerele sunt impecabile, curățenia e impecabilă, mâncarea e foarte bună”, spune un turist.

Și prețul este pe măsură: 200 de euro pe noapte costă o cameră dublă.

În această locație în care ne aflăm și care este unică pe tot litoralul bulgăresc, românesc sau din Europa, gradul de ocupare este de 100% în acest moment, din care 95% sunt româno. Este singura locație în care avem 18 piscine, dintre care opt piscine Infinity și 10 piscine normale”, a declarat Dima Pusnava, director Romanian Market, Albena.

Sezonul estival în țara vecină va continua până în luna octombrie. Astfel pentru un sejur de trei nopţi, într un hotel de 4 stele cu regim all inclusive, românii vor plăti între 75 şi 120 de euro de persoană. În aceste condiţii nu este de mirare că litoralul bulgăresc se dovedește a fi, încă o dată, un concurent redutabil pentru cel românesc și o alternativă ideală pentru iubitorii de vacanțe memorabile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233