dobroge.tv

Live

Distracție la malul mării și în acest weekend: muzică, dans, teatru și voie bună- PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Distracție la malul mării și în acest weekend: muzică, dans, teatru și voie bună- PROGRAMUL EVENIMENTELOR
28 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Se anunță un weekend bogat în evenimente. De sâmbătă dimineață și până duminică, la ora 23:00, bulevardul Tomis prinde viață prin proiectul „Constanța Coffee Break”. Constănțenii și turiștii pot participa la activități antrenante.

Constanța Coffee Break

În acest weekend, dăm restart la energie în centrul Constanței. Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ascultăm cea mai bună muzică într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine. Restaurantul Reyna va pune la dispoziție băuturi sofisticate pregătite cu atenție și minuțiozitate de bartenderi specializați.

Proiectul „Constanţa Coffee Break” este deschis celor care vor să transforme centrul orașului într-un punct de atracție. Cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Dance Sea-mphony 2021

Proiectul „Dance Sea-mphony 2021” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța. Bugetul total al proiectului este de 275.500 lei, reprezentând 250.000 lei - finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.500 lei - contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: Asociația Profesională a Salvamarilor.

Pe faleza Cazinoului din Constanța, de la ora 20.00, în zona grupului statuar „Pescarii”, veți avea parte de spectacole coregrafice de excepție, atât pe ritmuri clasice, de vals sau tango, cât și pe unele mai moderne, din care nu lipsesc, de pildă, Metallica sau Vangelis.

Spectacolele pot fi urmărite până pe 29 august inclusiv.

Accesul spectatorilor la concerte este GRATUIT.

Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a, se apropie de final. Publicul este invitat și în această sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru a se bucura de o seară de neuitat.

În penultima zi a evenimentului, sâmbătă, 28 august, de la ora 21.00, pe scenă va urca... Săftița. Acesta este numele concertului cu care Marius Mihalache, frumoasa sa soție, Arabela Nicolau și band-ul lor se vor prezenta în fața publicului constănțean. „Săftița” se numește și piesa pe care a compus-o Marius Mihalache, pe versurile Arabelei Nicolau, pentru a celebra nașterea fetiței lor, Emily.

Concertul a fost susținut și la ediția 2020 a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” bucurându-se de mult succes.

Intrarea este liberă.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233