dobroge.tv

Live

Evelis Beauty Center, șase ani de frumusețe la superlativ

Evelis Beauty Center, șase ani de frumusețe la superlativ
30 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Grand Celebration Evelis Beauty, cu ocazia împlinirii a șase ani de la deschiderea centrului de înfrumusețare, la Constanța! Evenimentul, dedicat clienților fideli dar și partenerilor se va bucura de prezența renumitului fashion designer Stephan Pelger. 

În același cadru festiv, Evelis Beauty Center va marca o nouă premieră la malul mării – prezentarea în EXCLUSIVITATE A NOULUI APARAT LPG ALLIANCE, UNICAT ÎN CONSTANŢA!

Invitații vor putea beneficia de discount-uri exclusive, consultanță personalizată gratuită și vor afla care sunt cele mai noi tendințe de înfrumusețare. În plus, vor avea ocazia de a se înscrie la tombola devenită deja o tradițe. Vor fi puse în joc super premii oferite de Stephan Pelger și Arra Tour.

Ne bucurăm nespus că anul acesta reușim, printr-un eveniment public, să marcăm cea de a șasea aniversare. Vom fi alături de parteneri dar mai ales de clienții noștri fideli fără de care astăzi nu am fi reușit să fim aici. Este modul în care echipa noastră a ales să își arate recunoștința și să mulțumească tuturor oamenilor minunați ce ne-au fost alături în acești șase ani, având încredere deplină în serviciile noastre”, a declarat Tatiana Ungureanu, manager Evelis Beauty Center.

Evenimentul va fi organizat joi, 2 septembrie 2021, începând cu ora 17:30, la sediul Evelis Beauty Center, din Constanța, Bdul. Tomis 213.

Evelis Beauty Center și-a deschis porțile la Constanța în urmă cu șase ani, devenind în scurt timp un punct de reper pe piața serviciilor de înfrumusețare. Centrul se adresează atât doamnelor, cât și domnilor care își doresc servicii profesionale, de calitate și bazate pe experiența operatorilor de lucru. Clinica este dotată cu echipamente de ultimă generație iar operatorii, terapeuții, maseorii sunt calificați și sunt mereu prezenți la seminariile și trainning-urile organizate de către producători și colaboratori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233