dobroge.tv

Live

O melodie face furori printre românii din diaspora: 'M-am trezit străin printre străini... locul nu mi-e-aici'

04 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Melodia "Străin printre străini", face furori printre românii din diaspora. O serie de personalități marcante ale diasporei muzicale românești au fost incluse în acest videoclip. Pandemia cu noul coronavirus a împiedicat mulți români să plece din țară, fapt ce a inspirat compozitorul melodiei.

Ideea s-a conturat de fapt anul trecut. Compozitorul melodiei, Christian Podratzky, spune că a fost impresionat de ajutorul primit din partea românilor din diaspora, în vreme de pandemie.

De exemplu, pentru a trimite filmarea necesară montării videoclipului, unul dintre concetățenii noștri care locuiesc în New York a primit ajutor din partea polițiștilor new-yorkezi.

Cu sprijinul lor, au putut fi luate câteva cadre necesare melodiei. Aceștia au fost foarte amabili, i-au lăsat aproape o oră în zona interzisă din cauza pandemiei să poată filma pe Times Square de pe șosea. La un moment dat, chiar au dirijat o demonstrație și traficul pentru a da o mâna de ajutor.

Fiecare român din afara țării care a participat la acest proiect a ajutat așa cum a putut. Nu toate clipurile trimise aveau o calitate bună, unii s-au filmat spontan cu telefoane de slabă calitate video.

Pentru Cristian, atmosfera clipului contează în primul rând. Piesa are o ușoară tentă fado, dar s-a încercat cu ajutorul câtorva imagini urbane să i se dea o atmosferă un pic retro, caldă .Se pare că rezultatul a fost unul favorabil, pentru că melodia a ajuns la sufletul tuturor românilor plecați din țară.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233