dobroge.tv

Live

Litoralul pentru Toți are concurență: hotelurile care nu fac parte din acest program vin cu oferte avantajoase pentru luna septembrie

02 septembrie 2021
Publicitate

Hotelurile care nu sunt în programul Litoralul pentru Toți au pregătit și ele oferte pentru cei care aleg să vină la mare în septembrie. Pachetele turistice sunt atractive, iar agenţii de turism spun că se aşteaptă la un grad de ocupare de peste 50%. De exemplu, în Eforie preţul unei camere pe noapte porneşte de la aproximativ 100 de lei şi poate creşte în funcţie de servicii, iar dacă pachetul este luat prin program, atunci oamenii vor scoate din buzunare mai puţin bani. În staţiunea Mamaia, tarifele sunt ceva mai ridicate. La un hotel de 5 stele, pentru o noapte, turiştii vor plăti şi 1.000 de lei.

Un hotel din Mamaia nu a optat pentru programul Litoralul pentru Toți. Notorietatea de care se bucură îl face să aibă turiști indiferent de anotimp. Însă pentru a face față concurenței, angajații de aici au pregătit oferte pentru oaspeții veniți în septembrie la mare.

Din păcate nu ne-am înscris în programul Litoralul pentru Toți, dar am creat anumite oferte ale hotelului, cu prețuri pornind de la 330 de lei pe noapte. Pentru un sejur minim de trei nopți le oferim gratis un voucher în valoare de 100 de lei pe care să-l consume la restaurantul hotelului și surprize la check in”, a declarat Elena Drăghici, reprezentant hotel.

Iar doritori există. La hotelurile de trei stele este aproape plin. Prețurile sunt mult mai mici faţă de cele din lunile anterioare.

Avem oferte personalizate pentru fiecare turist în parte, începând cu o cameră în jur de 250 de lei și ajungând undeva în jur de 400 de lei”, a declarat Victor Holban, reprezentant hotel.

Am prins și oferte promoționale și loc de parcare inclus. Sunt condiții bune”, spune un turist.

De exemplu, la un hotel de trei stele, prin programul Litoralul pentru Toți, în această perioadă, turiștii trebuie să scoată din buzunare în jur de 150 de lei pe noapte. Chiar dacă tarifele sunt mai mici, facilitățile pe care aceștia le-ar primi la un hotel care nu este inclus în program sunt de asemenea reduse.

Comparativ cu o unitate de cazare clasată cu același număr de stele, dar inclusă în programul Litoralul pentru Toţi, tarifele sunt ceva mai piperate. Serviciile însă fac diferența, cred turiștii.

Condiții de resort, adevărate. Copiii se distrează”, spune un turist.

Se fac anumite pachete personalizate pentru turiștii care vor să beneficieze de un sejur mai lung la mare. Avem și acces la piscină, avem foarte multe evenimente pentru copii, program cu magicianul, avem evenimente la piscină, aqua gym pentru copii”, a mai declarat Victor Holban, reprezentant hotel.

Și hotelurile de lux au pregătit oferte. Chiar dacă nu se află în program, cei care aleg un sejur la patru sau cinci stele scot din buzunar mai puțin de jumătate din suma pe care ar fi scos-o, de exemplu, săptămâna trecută. Mai exact, preţul pentru șase nopți la un hotel de patru stele este de 2.000 de lei, față de 4.200, cât era până nu de mult. Reprezentanții agențiilor de turism spun că luna septembrie va fi una aglomerată.

Hotelierii care au decis să nu se înscrie în programul Litoralul pentru Toți au venit cu alte tipuri de oferte. Cu zile gratuite, cu reduceri ale tarifelor care pot concura cu programul Litoralul pentru Toți. Nu sunt foarte multe hoteluri. Probabil undeva la 40% dintre ele nu au aderat la program”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenție de turism.

Cea mai ieftină stațiune rămâne Eforie Nord. Aici, o noapte de cazare, la un hotel de două stele este sub 100 de lei. În programul Litoralul pentru Toți s-au înscris 42 de hoteluri, de pe întreg litoralul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233