dobroge.tv

Live

Evelis Beauty Center aniversează șase ani de activitate

03 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Evelis Beauty Center, cunoscutul salon de înfrumuseţare din Constanţa, aniversează 6 ani de la deschidere, ani în care a avut grijă de sănătatea şi frumuseţea fiecărui client ce i-a trecut pragul.

Doresc să anunț toate clientele noastre că am redeschis activitatea salonului. Sărbătorim astăzi șase ani de frumusețe la superlativ. Avem de inaugurat un aparat unicat în Constanța. Se numește LPG Alliance. Avem premii speciale pentru toate clientele noastre, oferte legate de LPG și de alte terapii corporale. Prin această deschidere dorim să anunțăm clientele că avem tot ce-și doresc ele în salonul nostru: manichiură, pedichiură, coafor, remodelare corporală, masaj, relaxare și voie bună”, a declarat Tatiana Ungureanu, manager Evelis Beauty Center.

Noua achiziţie a salonului, aparatul LPG Alliance, o tehnologie franceză miraculoasă, efectuează atât tratamente faciale cât şi corporale:

LPG Alliance practic oferă tehnologia de endermologie. Endermologie înseamnă un masaj foarte profund. Practic o simulare mecanică a pielii, nonagresivă, noninvazivă. Practic este o procedură 100% naturală. În cadrul aceleași ședințe noi putem să obținem rezultate pe fermitate, pe tonifiere, anticelulitice, pentru drenajul limfatic. Pe parte facială se numește procedura endolift, merge foarte bine pe stimularea colagenului și elastinei din piele, pentru creșterea fermității, lucrează foarte bine și zona de bărbie dublă, zona de cearcăne”, a declarat Georgiana Berceanu, trainer Top Line.

La eveniment a fost prezent ca invitat de onoare renumitul fashion designer, Stephan Pelger:

Mă simt foarte onorat că am fost invitat la acest eveniment de sărbătoare, șase ani. Mi se pare foarte frumos acest lucru pentru că vremurile nu sunt ușoare și acest spectru de frumusețe, interior și exterior, este un lucru de care trebuie să ne ocupăm cu toții”, a declarat Stephan Pelger, fashion designer.

Toţi cei interesaţi de tratamentele şi rezultatele noii tehnologii LPG sunt invitaţi să se programeze la o consultanță personalizată gratuită și vor avea ocazia de a se înscrie la tombola în care sunt puse în joc două premii mari: un voucher de 1.000 de lei pentru cumpărături oferit de Stephan Pelger și un city break în Europa oferit de ARRA TOUR.

Detalii despre tombolă şi cele mai noi tendinţe în înfrumuseţare găsiţi pe pagina de Facebook şi Instagram Evelis Beauty Center.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233