Live

CONSTANȚA. Vești bune pentru mămici și pitici! Creșa Licuricii se mută în casă nouă

CONSTANȚA. Vești bune pentru mămici și pitici! Creșa Licuricii se mută în casă nouă
Publicat pe 07 septembrie 2021

Nevoia de locuri în creșe este de notorietate deja la Constanța, motiv pentru care Primăria Constanța face eforturi ca într-un timp cât mai scurt să fie identificate spații în care să poată fi amenajate noi creșe.

Având în vedere că au fost parcurse toate procedurile pentru închiriere, în scurt timp creșa Licuricii își va deschide porțile pentru 50 de pitici, care vor fi împărțiți în cinci grupe. Noua casă este situată pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 50, la parterul unui imobil care va satisface toate nevoile celor mici.

Direcția Generală de Asistență Socială a început deja lucrările de igienizare a spațiului și de montare a mobilierului. Creșa va dispune de loc de joacă, cabinet medical și bucătărie proprie în care vor fi pregătite zi de zi meniuri bio delicioase pentru pici. Hrana va fi aleasă cu multă atenție, specific vârstei lor.

Imediat ce spațiul va fi amenajat și va putea fi folosit, Direcția Generală de Asistență Socială va demara și procedurile de înscriere a copiilor în noua creșă.


Sursă foto: Primăria Constanța

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233