Live

„Constanța Coffee Break” continuă cu noi surprize: sportul, tehnologia și activitățile interactive vor anima bulevardul Tomis

„Constanța Coffee Break” continuă cu noi surprize: sportul, tehnologia și activitățile interactive vor anima bulevardul Tomis
Publicat pe 08 septembrie 2021

În acest sfârșit de săptămână, constănțenii pot participa la o mulțime de activități antrenante. Zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian devine un loc special.

Începem ziua de sâmbătă în forță. De la ora 10:00, sunteți invitați la evenimentul sportiv „Crosul României pe ghete Kangoo Jumps”, un proiect național Kangoo Jumps România, care se va desfășura pe o porțiune de maxim 3 km. La final, va avea loc un antrenament distractiv care încorporează exerciții interactive și muzică.

Sâmbătă, începând cu ora 16:00, „Logiscool - Școala Internațională de Programare și Robotică pentru Copii și Adolescenți” vine pe bulevardul Tomis. Cei mici au ocazia să descopere cu fascinanta lume MyLogiscool, să afle mai multe despre cum sunt create jocurile lor preferate și, cel mai important, să creeze primul lor joc sau să programeze un robot.

Duminică, de la ora 11:00, Caravana Națională Siguranța Auto Copii vine în întâmpinarea constănțenilor cu demonstrații practice privind transportul micilor pasageri. Pentru parintii care vor sa vada ce efecte are asupra unui corp neasigurat un impact frontal la o viteză de doar 13 km/h vor fi organizate simulări care au rolul de crește gradul de gradul de conștientizare cu privire la cât este de important ca micuții să fie transportati în scaune auto.

Participanții se pot înscrie la teste de traseu pietonal parcurs în condiții de percepție vizuală deformată, care simulează consumul de alcool, droguri sau oboseală. De asemenea, părinții vor beneficia de consultanță gratuită cu privire la criteriile de alegere a unui scaun auto pentru copii și pot testa scaunele potrivite în funcție de vârsta, greutatea, înălțimea copilului precum și în funcție de marca, modelul și anul de fabricație a mașinii pe care o conduc.


Sursă foto: Primăria Constanța

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233