Live

Constănțeni, este nevoie de voi! Răzvan are nevoie de sânge pentru a trăi: „Zilnic îi este necesar sângele a opt donatori”

Constănțeni, este nevoie de voi! Răzvan are nevoie de sânge pentru a trăi: „Zilnic îi este necesar sângele a opt donatori”
Publicat pe 09 septembrie 2021

Reprezentanții Școlii Gheorghe Țițeica din Constanța au postat pe o rețea de socializare un apel umanitar pentru salvarea vieții unui fost elev, fiu al profesoarei de educație fizică. Răzvan a suferit recent un transplant, iar acum are mare nevoie de sânge pentru a trăi.

Viața este darul cel mai de preț pe care l-am primit de la Dumnezeu. Cât timp suntem sănătoși, nu conștientizăm întru totul acest dar. Abia atunci când ne confruntăm cu anumite probleme de sănătate, noi sau cei dragi nouă devenim mai atenți, mai receptivi, mai empatici.

Într-o astfel de situație se află și fostul nostru elev - VÂRNĂ RĂZVAN, fiul doamnei profesoare de educație fizică GEORGETA VÂRNĂ. Pe data de 7.09.2021 i s-a facut un transplant medular la Spitalul Fundeni fără de care viața lui nu ar fi putut merge mai departe, iar acum este în aplazie. Are nevoie urgentă de sânge , fiind o foarte mare criză la nivel național. Zilnic îi este necesar sângele a opt donatori.

Facem apel la toți cei cu suflet mare și trup sănătos, părinți sau foști elevi ai noștri, să pună umărul la salvarea vieții unui tânăr de numai 32 de ani, tânăr ce ar putea avea un viitor frumos, deschis și sprijinit și de noi”, au transmis reprezentanții școlii.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233