dobroge.tv

Live

Turiştii se dezbracă de inhibiţii la Vama Veche: 'Mă distrez constant! Sunt băgat în priză'

07 iulie 2020
Publicitate

Litoralul românesc trăiește zilele acestea la intensitate maximă. Zeci de mii de turiști își petrec vacanța la malul mării. Vama Veche, oaza de liniște și libertate unde tinerii fără prejudecăți se simt mai liberi ca oricând, s-a transformat într-un adevărat loc de poveste. Petrecerile se țin lanț și tinerii profită la maximum de fiecare clipă de vacanță.

Vama Veche a fost ocupată aproape de capacitatea maximăîn ultimul weekend. Peste tot, pe mai toate aleile și la mai toate terasele, petrecăreții și-au luat în primire colțul lor de distracție.

Cele mai intense clipe sunt petrecute în plină stradă, iar vamaioții se distrează din plin, deși se văd semnele măsurilor anti-COVID.

Unii stau la terase, alții direct pe nisip. Mulți și-au luat cocktailurile și s-au dus pe șezlonguri, de unde au urmărit spectacolul Vămii.

Turiștii care ziua s-au bucurat de plajă și de mare au ocupat localurile la căderea nopții. Mașinile poliției trec pe aleea de promenadă la intervale regulate, iar jandarmii stau pregătiți pentru orice incident.

O parte dintre tineri au plecat în această dimineață către casă, însă cei mai mulți mai rămân și săptămâna aceasta. Vor porni în cele din urmă pe drumul lung către casă, cu amintirea unei vacanțe de neuitat în bagaje și cu speranța că vor putea reveni în acest colț de rai cât mai repede.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233