dobroge.tv

Live

Turiștii continuă să vină pe litoral: la Costinești, oamenii se bucură de ultimele zile de vacanță

09 septembrie 2021
Publicitate

În Costinești, plajele pustii au luat locul zarvei şi aglomeraţiei. Sunt ultimele zile de vacanță pentru turiștii care au ales să vină în aceste zile în sudul litoralului. De luni, doar pescăruşii şi câţiva împătimiţi ai mării vor mai fi pe nisip, în ciuda toamnei blânde cu cer senin şi soare.

Ultimul grup mai numeros şi-a luat la revedere de la Costineşti. 22 de prieteni au venit de la Ploiești la mare pentru a petrece ultimele zile de vacanță.

Eram programați pentru bulgari, dar nu s-a mai putut, cu atâtea teste și vaccinuri. Ne-am distrat foarte bine, totul ok. Mâncarea bună, soarele ne-a ajutat”, spune o turistă.

Din cauza serviciului. Acum am avut concedii”, spune un turist.

Ne-am simțit foarte ok. O să mai venim”, spune un alt turist.

Apa este încă caldă, iar nisipul, un pic fierbinte. Miroase a mare și a scoici. Unii turiști au revenit pe litoral pentru a vedea marea și în luna septembrie.

Este minunat. Ne simțim foarte bine. Ne place că nu este caniculă. Briza o simțim mult mai bine, este mai aerată plaja. Este foarte frumos”, spune o turistă.

Reporter: Cum e vremea?

Turist: Bună. De acasă știam că plouă, dar uite că nu a plouat. Mai mult stăm la soare.

Cei care au ales să vină în această perioadă la mare spun că acum este mai liniște iar pe plajă nu mai este aglomerație.

„Este un sfârșit de sezon bun atât pentru noi, cât și pentru turiști. Acum încep valurile, acum încep curenții, este o perioadă destul de periculoasă”, a declarat Bogdan Ghimoase, șef salvamar Costinești.

În curând marea rămâne singură. Plajele sunt tot mai goale şi bătălia pentru un şezlong de-acum o lună, devine amintire. Unul câte unul hotelurile de pe litoral își închid porțile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233