dobroge.tv

Live

Distracţie şi adrenalină, cu kite-ul pe mare. Iubitorii de kitesurfing s-au bucurat din plin de vremea de afară

19 septembrie 2021
Publicitate

Zilele acestea vremea a fost numai bună de o plimbare pe mare, însă nu cu barca, ci cu ... kite-ul. În nordul stațiunii Mamaia, cerul a fost acoperit de zmee. Iubitorii salturilor pe apă şi-au dat întâlnire pe plajă. Împătimiţii sporturilor nautice au avut parte de toate ingredientele distracţiei: vânt bun și multă adrenalină. Este un sport frumos, însă destul de costisitor. De exemplu, un echipament complet poate depăși 1.000 de euro.

Vânt bun, echipament profesionist, talent și adrenalină. Asta este rețeta perfectă pentru pasionații de sporturi extreme. Cei care iubesc libertatea și marea s-au bucurat din plin de vremea de afară. Iubitorii de kitesurfing au umplut plaja din nordul stațiunii Mamaia.

Valurile au fost mari așa că pasionații de kitesurfing nu au pierdut ocazia. Odată lansați pe apă cu greu s-au mai întors la mal.

Nick a venit tocmai din Birmingham, Anglia pentru a încerca acest sport. Iubita lui este din Năvodari și de câte ori venea la mare îi vedea pe kitesurferi. Acum și-a luat inima în dinți și a încercat și el. Experiența pe care o trăiește atunci când plutește deasupra mării spune că nu poate fi descrisă în cuvinte.

De pe margine, turiștii care se află zilele acestea la mare i-au admirat și chiar fotografiat pe kitesurferi.

Kitesurfing-ul este unul dintre sporturile nautice cu un ritm de dezvoltare foarte rapid şi cu o popularitate din ce în ce mai mare în România. Nu este periculos dacă sunt respectate indicațiile instructorilor și nu trebuie să ai abilități fizice. Tot ce trebuie să știi este să înoți și să nu-ți fie frică de apă.

Prețurile pentru un echipament complet de kitesurfing încep de la 1.000 de euro. Zmeul costă minimum 500 de euro, plăcile încep de la 400 de euro iar vesta de salvare - 150 de euro. Pe lângă acești bani, cei care vor să urmeze și un curs vor mai scoate din buzunar câteva sute de euro, în funcție de școala aleasă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233