dobroge.tv

Live

Guvernul îi îndeamnă pe români să-și facă vacanța în țară, dar sudul litoralului arată jalnic! Digul de la Neptun, ca după război

08 iulie 2020
Publicitate

Digul din zona Steaguri, din stațiunea Neptun, seamănă cu un șantier de câțiva ani, iar în stațiunile cu nume de planete, multe dintre clădirile emblemă sunt acum niște dărăpănături. Sunt locuri de care acum mulți turiști fug.

Digul pornește din centrul plajei „La Steaguri” din stațiunea Neptun și înaintează în mare cale de 500 de metri. Construcția arată însă ca după război. O simplă plimbare se poate transformă într-o adevărată aventură. Trebuie să sari peste obstacole, să fii atent la obiectele ruginite și la goluri din bucățile de ciment.

Primăria din Mangalia nu are cum să rezolve problema, pentru că plajele și digurile sunt în administrarea Apelor Române. Lucrările ar urma să înceapă în luna octombrie și, conform proiectului, digul ar urma să dispară.

Neptun, Venus, Jupiter sau Cap Aurora: în sudul litoralului, la tot pasul dai peste clădiri în ruină, acoperite cu placaje și plase verzi ca să nu cadă bucăți din zidărie peste trecătorii din zonă. Unele au fost oficii poștale, altele restaurante de lux. Multe dintre clădirile emblemă sunt acum niște dărăpănături. Pentru a le reabilita sunt necesare investiții uriașe. Însă odată rezolvată această problemă, sudul litoralului va putea intra în competiție cu celebra stațiune Mamaia.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233