dobroge.tv

Live

Jocuri, atmosferă inedită și surprize în cadrul evenimentului „Noaptea Bibliotecii”, la Constanța

Publicitate

Vânătoare de cărţi, ateliere interactive şi chiar un escape room. Așa va arăta Biblioteca Județeană din Constanţa sâmbătă, începând cu ora 16:00 şi până la miezul nopţii. Iubitorii de lectură şi jocuri sunt aşteptaţi, indiferent de vârstă, să petreacă o zi plină de activităţi interesante care să le stimuleze simţurile.

Pentru mulţi dintre noi, noaptea la bibliotecă pare un vis. Însă, echipa instituţiei de cultură „Ioan N. Roman” din Constanţa s-a gândit să facă acest lucru realizabil. De la mic la mare, oamenii sunt aşteptaţi să se bucure de o atmosferă inedită în timp ce descoperă surprizele pregătite de gazdele evenimentului.

Cred că este o oportunitate foarte faină pentru copii de a descoperi ce înseamnă cu adevărat plăcerea cititului și mi se pare o oportunitate foarte bună de a face reclamă și de a aduna mai mulți oameni să vină la bibliotecă”, spune o elevă.

Biblioteca I.N. Roman îi așteaptă pe constănțeni sâmbătă, 25 septembrie, ca să participe la diverse activități organizate de aceștia, până aproape de miezul nopții. Doritorii sunt așteptați să lectureze, să participe la diferite ateliere, sau chiar la escape room-uri pregătite de gazdele evenimentului.

Creativitatea tuturor bibliotecarilor se află în spatele activităţilor care îşi propun să încurajeze oamenii să fie curioşi şi dornici de cunoaştere. Fiecare şi-a pus amprenta asupra acestor ateliere şi speră ca invitaţii să aibă parte de o seară pe măsura aşteptărilor.

Evenimentul începe la ora 16.00 și se termină la ora 23.00, practic se va termina în momentul în care ultimul participant va părăsi instituția, căci de aceea este Noaptea Bibliotecii. Intenționăm să oferim o paletă foarte largă de activități. Sunt atât de multe și ele au implicat practic aproape tot personalul bibliotecii”, a declarat Angelo Mitchievici, manager Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța.

Programul este unul complex. Așa că cei interesaţi vor avea de unde alege. Nu vor lipsi jocurile şi improvizaţiile teatrale, puzzle-urile, expozițiile, audiobook-urile şi multe altele. Mai mult de atât, cititorii pot pleca acasă cu o amintire.

O să așteptăm copii, adolescenți, părinți și bunici. Vor avea loc multe ateliere. Vor avea loc ateliere de cusături, semne de carte, va avea loc teatru de umbre. Se vor oferi cărți de la foarte multe edituri”, a declarat Ruxandra Codera, bibliotecar Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța.

Constănţenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a se bucura de acest eveniment prin care, angajații bibliotecii speră să-i încurajeze pe aceştia să le treacă pragul cât mai des cu putinţă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233