dobroge.tv

Live

Pachetele all inclusive, la mare căutare pe litoral

09 iulie 2020
Publicitate

Pachetele all inclusive sunt din ce în ce mai căutate de turiștii care ajung pe litoral. Iar hotelierii se întrec în oferte pentru a atrage cât mai mulți clienți. După Turcia, România are cele mai bune pachete all inclusive, spun agenții de turism. Cel mai mult, aceste servicii sunt căutate de familiile care au copii.

Ani de zile, românii au căutat vacanțele din străinătate. Turcia, Grecia, Bulgaria - sunt țările căutate în general de conaționali. Oferte diversificate, servicii mai multe și de calitate. În timp, pentru că a existat cerere, și hotelierii de pe litoralul românesc s-au adaptat. Așa se face că în prezent mulți caută litoralul nostru când vine vorba de pachete all inclusive. Ce-i drept, și pandemia de COVID-19 este un motiv în plus pentru ca românii să își petreacă vacanțele în țară.

Hotelierii spun că turiștii aleg pachete care le oferă cât mai multe servicii: cazare, 3 mese pe zi, băuturi, plajă sau divertisment.

În mijlocul sezonului estival, tarifele pentru servicii complete pornesc de la câteva sute de lei de persoană. Însă relaxarea și confortul primează, mai ales când vine vorba de familii numeroase.

Chiar și cei care nu optează pentru all inclusive, caută servicii cât mai asemănătoare cu cele văzute în străinătate.

Specialiștii din turism sunt de părere că în următorii ani litoralul românesc va crește pe oferte all inclusive, bineînțeles, dacă va exista și cerere din partea clienților.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233