dobroge.tv

Live

Lacrimi și durere la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”, după moartea lui Adrian Marțincu: „Nu l-a omorât războiul, l-a omorât COVID și sistemul de sănătate”

Lacrimi și durere la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”, după moartea lui Adrian Marțincu: „Nu l-a omorât războiul, l-a omorât COVID și sistemul de sănătate”
07 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești” este în doliu, după decesul unui plutoneir major de la Batalionul 341 Infanterie „Rechinii Albi” Topraisar. Adrian Marțincu s-a stins din viață ieri, 6 octombrie, la vârsta de 49 de ani. El a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase, la Secția de ATI în timpul izbucnirii incendiului. Bărbatul a făcut două misiuni în Afganistan.

Personalul unităților din Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești” este alături de familia îndurerată de trecerea în neființă a celui care ne-a fost coleg, plutonierul major Adrian Marțincu. Ne exprimăm întreaga compasiune pentru pierderea suferită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmit reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”

Astăzi, prea devreme pentru un luptător, a trecut în rândurile drepților Armatei din Ceruri, Plt.maj. Adrian MARȚINCU, unul dintre "Rechinii" Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi" și veteran al teatrelor de operații din Kosovo, Afghanistan și Irak. Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Azi s-a sfârșit ultima ta luptă...”, transmit reprezentanții Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.

Moartea plutonierului major Adrian Marțincu a îndurerat atât familia cât și colegii și cunoscuții. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

Adrian Martincu-49 de ani, veteran de război, medaliat în Irak, având la activ 500 de acțiuni de luptă, a sărit pe geam la spitalul din Constanța, în timpul incendiului. A murit azi. Nu l-a omorât războiul, l-a omorât acest COVID și sistemul de sănătate, aflat în prăbușire controlată de 31 de ani. Drum lin, ostaș!

„Dumnezeu să-l odihnească! Prea mult iad a văzut acest om”

Din cauza sistemului și a multor doctori, care nu au habar sau nicio treabă cu medicina am pierdut și eu ce îmi era cel mai drag

Condoleanțe familiei !I se spunea Nașul pentru înțelepciunea și sufletul bun pe care îl avea!Rămas bun camarade!

„A invatat și pe alții din cunoștiințele și experiența sa deși era cel mai mic militar,SGP, s-a ridicat prin cunoștiințele și profesionalismul său acolo unde alții cu școli înalte nu vor putea ajunge. OM DE BAZĂ cum rar întâlnești, acum a trecut în Oastea Domnului unde va sluji cu același devotament. ONOARE lui ,Dumnezeu să-l odihnească

Sincere condoleanțe familiei! Nașule ne-am angajat împreună și ieșim din viață pe rând!

Odihneștete în pace, ,,nașule", cum îți spuneau cunoscuții. Am avut multe de învatăț de la tine, nu doar eu, ci toăi cei care te-am cunoscut și am lucrat cu tine. Odihnă veșnică, camarade

Mi-ai fost un adevărat mentor! Dumnezeu să te ierte!

Condoleanțe Familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace Un adevărat Rechin merge la ceruri

Ce trist…. l-am apreciat sincer pt seriozitate și caracter. Modest, mereu gata să ajute. Așa speram eu ca într-o zi să ajungă toți subofițerii când mă uitam la el. Drum lin camarad!!!

Un om și un militar deosebit. Grea pierdere! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Reamintim că în dimineața zilei de vineri, 1 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit la Secția de ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, motiv pentru care au fost activate planul roșu și alb de intervenție. Din nefericire, mai multe persoane și-au pierdut viața în urma tragediei -- detalii aici: FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă


Sursă foto: Agerpres

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233