dobroge.tv

Live

Material filmat cu camera ascunsă, în Mamaia - cum se respectă regulile de distanţare socială

11 iulie 2020
Publicitate

Pentru ca riscul de infectare cu noul coronavirus să fie cât mai mic, autoritățile au impus o serie de reguli, care trebuie respectate atât de turiști, cât și de administratorii plajelor. Distanțarea socială și numărul limitat de locuri sunt câteva dintre normele pe care cei care dețin plaje trebuie să le respecte. Cu toate acestea, din dorința de a face profit cât mai mare, mulți nu țin cont de ele.

Zona de sud a stațiunii Mamaia, ora prânzului. Plaja este plină iar șezlongurile sunt așezate unul lângă altul. Nici vorbă de respectarea distanțării sociale sau a distanței de doi metri între șezlonguri. Totul arată ca în sezoanele trecute când nici nu se punea problema de pandemie. Din dorința de a face profit, adiministratorii plajelor sunt dispuși să își lase angajații să închirieze chiar și zece șezlonguri, unul lângă altul.

Potrivit legii, în starea de alertă, la plajă nu au voie să stea mai mult de trei persoane sub umbrelă. Turiștii au voie să stea unul lângă altul doar dacă aparțin aceleiași familii.

În zona de nord a stațiunii Mamaia, profitul nu reprezintă o prioritate pentru administratorii suprafețelor de nisip. Sănătatea oamenilor și legea sunt însă respectate.

Oficial, plajele au fost deschise de la 1 iunie. Pe lângă măsurile de distanțare, operatorii economici trebuie să asigure o igienă riguroasă și să fie atenți la persoanele care vin pe plajă. Cine nu respectă regulile se poate alege cu amendă penală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233