dobroge.tv

Live

18 ani Cora în România, merită aniversat. A ajuns la majorat!

11 octombrie 2021
Redactia DTV

De 18 ani cora scrie una dintre cele mai lungi si frumoase povești din retailul românesc. Daca nu știai, cora a fost primul mare retailer, deținator de hipermarketuri, care a pariat pe piața din România și pe potențialul cumpăratorilor români. Împreună cu aceștia, cora redefinește bunul gust, rafinamentul, alegerile variate și sănătoase.

Cora este conceptul de magazin care îmbină cu succes produsele locale cu specialitățile franțuzești, artizanatul cu gusturile bio globale, plăcerea calității cu ofertele rezonabile pentru toate buzunarele. De 10 ani, cora este prezentă și în viețile constănțenilor, cu cele două hipermarketuri cora City Park și cora Brătianu.

Înseamnă emoție, bucurie și clienți multumiti. 18 ani de cora în România, 10 ani de cora City Park înseamnă pentru mine confortul de a avea un angajator serios, care a investit și a construit constant. Le spun La mulți ani colegilor și clienților!”, a declarat Mădălina Cojocaru, angajat Hipermarket Cora City.

Povestea Cora continuă! În perioada 6 – 12 octombrie 2021 cele două hipermarketuri cora City Park și cora Brătianu vă așteptă cu porțile larg deschise!

18 ani Cora în România, merită aniversat, a ajuns la majorat, te așteaptă cu o promoție specială, 25% reducere la orice produs la alegerea clientului!

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233