dobroge.tv

Live

În siguranță la Fit Gym

15 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Fit Gym își pune clienții pe primul loc. De aceea, cei care doresc să facă mișcare și să aibă un stil de viață sănătos sunt așteptați de antrenori în condiții de maximă siguranță. Sala de sport pune la dispoziția tuturor dispensere cu soluții dezinfectante pentru păstrarea unei igiene corecte.

În sala noastră Fit Gym avem dinainte, să înceapă pandemia, anumite dispensere, anumite recipiente în care avem soluții împotriva mai multor bacterii, nu neapărat coronavirus”, a declarat Diana Pivniceru, manager sală Fit Gym.

Pentru ca antrenamentele să se desfășoare conform programului, clienții trebuie și ei să țină cont de câteva reguli de igienă personală.

Le sugerăm tuturor clienților noștri să vină cu un prosop, cu mânuși, cu adidași de schimb și chiar și la intrare avem un dispenser în care se dezinfectează fiecare, fie că e antrenor, fie că e client. Deci sala este dotată și acoperită cu orice măsură de igienizare”, a mai declarat Diana Pivniceru, manager sală Fit Gym.

Fit Gym este printre cele mai mari și spațioase săli de forță din Constanța. Aceasta pune la dispoziția clienților cele mai moderne aparate, antrenori entuziaști și cea mai energică atmosferă pentru ca toată lumea să ai parte de un antrenament pe măsura așteptărilor. Veți găsi aparate pentru orice tip de exercițiu, fie că este vorba despre aerobic, cardio, fitness sau bodybuilding.

Vino la sală, ca apoi să te mândrești cu rezultatele obținute!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233