dobroge.tv

Live

Campionii României la rally raid se decid la Constanța

19 octombrie 2021
Publicitate

Județul Constanța redevine în această toamnă principalul punct de interes pentru practicanții sporturilor cu motor din România. Timp de patru zile, aproape 60 de piloți români și străini se vor întrece pentru titlul suprem în cadrul ultimei etape a Campionatului Național de Rally Raid, dar și pentru trofeul „Raliului Speranței - Cupa Județeană 4V, Constanța”. Cele două competiții se vor desfășura în paralel și au stârnit un interes major în rândul pasionaților de curse automobilistice.

Timp de patru zile, începând de joi, Constanța redevine capitala întrecerilor cu motor din România. Nu mai puțin de 59 de piloți și 37 de echipaje din țară și din străinătate își vor disputa supremația în Campionatul Național de Rally Raid, cu prilejul ultimei etape, decisivă pentru stabilirea ierarhiei finale. Concomitent cu această, tot în premieră pentru județul Constanța, va avea loc și „Raliul Speranței - Cupa Județeană 4V, Constanța”.

Evenimentul din acest sfârșit de săptămână este al cincilea de acest gen organizat la malul mării în ultimii trei ani și demonstrează un interes în creștere față de sporturile cu motor în general și rally raid în special.

Potrivit organizatorilor celor două competiții, traseul pe care se vor desfășura cursele pe durata concursului este unul ales special, pentru a le testa capacitatea de orientare a concurenților, dar și calitățile de pilotare sau de îndemânare, ori a performanțelor autovehiculului.

Întrecerile se vor desfășura la patru secțiuni de concurs, auto, moto, ssv și quad, în timp ce participanții au fost împărțiți pe clase, profi, promo și discovery, în funcție de nivelul de experiență. Primul start este programat să aibă loc joi, în cadrul unei sesiuni de prolog, în funcție de care se va stabili ordinea de concurs.

Vineri și sâmbătă sunt programate cele două etape, cu puncte de sosire la Fântânița, respectiv la Corbu, care se vor desfășura pe o distanță de aproximativ 600 de kilometri.

Festivitatea de premiere și înmânarea trofeelor dar și a titlul de campion al ediției din acest an a Campionatului Național de Rally Raid al României va avea loc sâmbătă seară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233