dobroge.tv

Live

A început distribuirea voucherelor de 100 de lei pentru persoanele care s-au imunizat în luna septembrie: ce documente sunt necesare

01 noiembrie 2021
Publicitate

A început distribuirea tichetelor de masa pentru cei care s-au vaccinat cu schema completă în luna septembrie. Beneficiarii acestora își pot ridica voucherele în valoare de 100 de lei de la centrul unde s-au vaccinat pe baza unui act de identitate și a adeverinței de vaccinare.

Duminică dimineață sute de oameni s-au așezat la coadă la centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional pentru a ridica voucherele de 100 de lei acordate pentru imunizare.

Constănțenii care s-au vaccinat cu schemă completă în luna septembrie trebuie să știe că pot intra în sfârșit în posesia acelor tichete de masă. Pentru acest lucru, la Pavilionul Expozițional s-a amenajat un ghișeu separat, chiar la intrare.

Oamenii spun că au încercat în mai multe rânduri să ia aceste tichete, însă au fost refuzați de reprezentanții centrului de vaccinare. Motivul? Voucherele au fost distribuite greu de către Direcția de Sănătate Publică.

Ei au zis o dată, am mai venit și săptămâna trecută și au zis că încă nu s-au imprimat. Acum să vedem”, spune un constănțean.

Constănțenii privesc cu ochi buni această măsură și spun că tichetele sunt binevenite, chiar dacă au ajuns cu întârziere. Cei mai mulți spun că le vor folosi pentru a-și cumpăra alimente.

Da, e foarte bine. Am făcut vaccinul și vreau și eu un tichet două. Cumpăr mâncare, că băutură nu pot să cumpăr. Bag acolo la frigider”, spune un constănțean.

Da, sunt foarte bune. E foarte bine, să dea. Sunt de acord cu treaba asta. Să se dea. Eu am făcut primul vaccin și săptămâna viitoare îl fac pe al doilea. Sunt bune. E o idee foarte bună”, spune un alt constănțean.

Doar cei vaccinați în perioada 3-30 septembrie pot beneficia momentan de această alocație de hrană de 100 de lei.

Am spus că numai până la sfârșitul lunii septembrie pentru că deși s-au cerut peste 10.000 de tichete, de fapt pentru 10.000 de persoane, am primit doar 4.000”, a declarat dr. Ortanza Dancă, coordonatorul Centrului de Vaccinare Pavilionul Expozițional Constanța.

Constănțenii care se încadrează în condițiile de primire a voucherelor trebuie să aibă la ei un act de identitate și adeverința de vaccinare.

Persoanele vaccinate cu schemă completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriu de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

La Pavilionul Expozițional Constanța programul de ridicare al tichetelor este în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 la 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233