dobroge.tv

Live

Continuă controalele pe litoral - zeci de societăţi comerciale, amendate! Festivalul 'Dor de mare', în atenţia poliţiştilor

18 iulie 2020
Publicitate

De la începutul lunii iulie și până în prezent, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul cazurilor de furt în județul Constanța a ajuns la 40 față de 35. De asemenea, au fost verificate mai multe unități comerciale și aplicate 50 de sancțiuni contravenționale. Noul șef al poliției Constanța a făcut un bilanț al activității avute până în acest moment.

De la începutul lunii iulie și până în prezent au fost verificate 70 de societăți comerciale și aplicate 50 de sancțiuni contravenționale.

Pentru a face față numărului mare de oameni prezenți pe litoral, în acest sezon estival, la malul mării, au fost detașați 182 de polițiști din toată țara.

Conducerea IPJ Constanța spune că acțiunile de control vor continua și în perioada următoare. Se încearcă evitarea situațiilor în care oamenii ar putea fi puși în pericol.

Cu toate acestea, în acest weekend va fi organizat un festival de muzică electronică cu 500 de persoane. “Dor de mare” debutează în acestă seară și durează 3 nopți.

Organizatorul spune că vor fi două scene, dar și că vor fi puse scaune astfel încât să se respecte distanțarea fizică. Însă, la un festival de muzică este greu ca oamenii să stea pe scaune.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233